Search

Έτοιμος να ζήσει το όνειρο του και να φορέσει την φανέλα του ΑΟΞ ο Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού!

Έτοιμος να εκπληρώσει ένα μεγάλο του όνειρο είναι ο Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού που “προβάρει” τα χρώματα του ΑΟΞ

Ο 22χρονος(22/10/1997) ξανθιώτης μεσοεπιθετικος  είναι απο τους παίκτες που εξετάζεται απο τον ΑΟΞ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να θεωρούν τον ταλαντούχο χαφ, άξιο να πάρει την ευκαιρία και να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Άλλωστε οι εμφανίσεις του με τον Ορφέα Ξάνθης την τελευταία τριετία, είναι τέτοιες που δικαιολογούν την απόφαση των ανθρώπων της ομάδας να δώσουν την μεγάλη ευκαιρία στον Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού, δείχνοντας παράλληλα και τον μεγάλο στόχο της νέας κατάστασης στον ΑΟΞ που είναι να δείξουν σε όλους πως όποιος παλεύει και αξίζει θα του δίνονται οι ευκαιρίες στην μεγάλη ομάδα της περιοχής. Ο Τανζού ξεκίνησε την καριέρα του απο τις Ακαδημίες του Ορφέα, στα 15 του αγωνίστηκε στην ομάδα του χωριού του τα Σήμαντρα, ακολούθησε η παρουσία σε Άτλα Σελίνου και Παύλο Μελά Κουτσού οπού είχε μια εντυπωσιακή διετία προτού συνεχίσει την καριέρα του στον Ορφέα.

Σαφέστατα η μεταγραφή του Τανζού στην ΠΑΕ θα αποτελεί και μια μεγάλη δικαίωση των κόπων και της σκληρής δουλειάς του Μπάμπη Χατζημεστή και του Ορφέα Ξάνθης.

Share it