Search

Pre Game: Αλεξανδρούπολη VS Διδυμότειχο για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στον Έβρο!

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν κρίνεται σε λίγες ώρες στο ποδόσφαιρο του Έβρου, με την Αλεξανδρούπολη FC να αντιμετωπίζει την ΑΕ Διδυμοτείχου στο «Δημήτρης Μπακιρτζής» του Σουφλίου (17:30).

Το SportsAddict.gr θα είναι φυσικά εκεί καταγράφοντας ότι συμβαίνει και ενημερώνοντας σας μέσα από την σελίδα μας στο Facebook, με ζωντανές συνδέσεις πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα, με εικόνα και από την στέψη, συνεντεύξεις και φωτορεπορτάζ. Αναλυτικό ρεπορτάζ θα υπάρχει και από την κλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλου που θα ακολουθήσει μετά τον τελικό, στο Δημοτικό Θέατρο Σουφλίου.

Όσο αφορά τώρα το παιχνίδι αυτό καθεαυτό, θυμίζουμε ότι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων πρόληψης για τον covid-19. Πρόκειται για το 3ο Super Cup στην ΕΠΣ Έβρου. Στο 1ο το 2018 ο Εθνικός επικράτησε 3-1 της Θράκης Φερών και το 2019 ο Ορέστης 3-2 του Εθνικό.

Οι δύο φιναλίστ, δηλαδή ο περσινός κυπελλούχος και πρωταθλητής του νομού, ολοκλήρωσαν τις τελευταίες τους προπονήσεις χωρίς προβλήματα και γνωστοποίησαν τις αποστολές για το ματς. Αυτό θα είναι το πρώτο φετινό τους ραντεβού από τα 3 συνολικά που θα δώσουν καθώς θα παίξουν και 2 φορές σε Αλεξ/πολη & Διδ/χο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που θα συμμετάσχουν (η κλήρωση έχει οριστεί για την Τρίτη 8/9).

Έτσι λοιπόν ο προπονητής της Αλεξ/πολης Νίκος Ουσταμπασίδης θα έχει μαζί του στο Σουφλί 19 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά:

Από την άλλη ο κόουτς της ΑΕΔ Χρήστος Μαυράκης υπολογίζει στους:

Πουρζιτίδης, Ιντζές, Μυσιούδης, Κούπας, Τσομπανούδης, Τοροσιάν, Γκαϊδατζής, Αλεξακίδης, Γιαννόπουλος, Βαρσαμαίδης, Σαραντίδης, Θάνος, Κυριακίδης, Παντελίδης, Παπούδης, Τζουμακίδης, Μόμας, Ασπιώτης, Μαργαριτούδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιώργος Παπάς και βοηθοί οι Χρήστος Γεωργακούδης και Μιχάλης Κώνογλου.

Share it