Search

Έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Ολυμπιάδα: Τέλος ο Μιχάλης Γιαβρίδης!

Δεν θα αγωνιστεί με την αγαπημένη του Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης τη νέα σεζόν ο Μιχάλης Γιαβρίδης.

Ο επί χρόνια πρώτος σκόρερ της ομάδας του Έβρου αλλά και του ανδρικού της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγκώνα που σόκαρε τους πάντες στο ντέρμπι με τον Εθνικό τον περασμένο Φεβρουάριο, αποφάσισε να μην αγωνιστεί τη νέα χρονιά και όπως αναφέρει η Ολυμπιάδα να σταματήσει γενικά από το ανδρικό τμήμα. Βέβαια, παραμένει στο τεχνικό επιτελείο και συγκεκριμένα στο τμήμα κοριτσιών όπου είναι υπεύθυνος.

Προς τιμήν του μάλιστα η Ολυμπιάδα αποσύρει τη φανέλα με τον αριθμό 7 που φορούσε.

Η σχετική ανακοίνωση της Ολυμπιάδας:

«Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγκώνα τον περασμένο Φλεβάρη ο Μιχάλης Γιαβρίδης αποφάσισε να σταματήσει από την ανδρική μας ομάδα.Ο επί χρόνια αρχηγός μας δεν είναι στη κατάσταση που ο ίδιος επιθυμεί και εξέφρασε την επιθυμία του να μην αγωνιστεί φέτος.Ο Μιχάλης με την επιστροφή του το 2013 κατάφερε σε 7 χρόνια να αναδειχθεί: πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου πετυχαίνοντας 2665 πόντους( 483 τρίποντα) σε 140 ματς,3 συνεχόμενες φορές πρώτος σκόρερ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, 5 φορές πρώτος σκόρερ του ανατολικού ομίλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Εκτός από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και χάρισμα του στο σκοράρισμα διακρίθηκε για το αγωνιστικό του ήθος κερδίζοντας το σεβασμό των αντιπάλων του.

Η διοίκηση σέβεται απόλυτα την απόφαση του και τιμώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα αποσύρει τη φανέλα με τον αριθμό 7 από το αντρικό τμήμα του συλλόγου.

Ο Μιχάλης συνεχίζει στο σύλλογο ως προπονητής των κορασίδων,κοριτσιών και αγοριών 2009-2010 γεννημένων

ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!»

Share it