Search

Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση στην Σταυρούπολη η ΑΕ Ξάνθης που καλεί “Σταματήστε πια και παίξτε μπάλα”

Θέση για όσα έγιναν στο παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Σταυρούπολης για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης πήρε η Αθλητική Ένωση Ξάνθης, με τους ιθύνοντες της να καταγγέλλουν πως η ομάδα δέχτηκε ρατσιστική επίθεση! Με μερίδα οπαδών αλλά και παικτών(!) όπως κατήγγειλαν στην ΕΠΣ απο την ΑΕΞ να αποκαλούν τους μουσουλμάνους παίκτες της ομάδας “Τούρκους” ενώ λεκτική επίθεση δέχτηκαν και οι χριστιανοί παίκτες της ομάδας για το γεγονος πως αγωνίζονται σε αυτήν.

Παράλληλα η ομάδα της ΑΕΞ πήρε θέση ξανά για το ζήτημα με το σήμα της(φωτο πάνω) και τον ντορο που είχε σηκωθεί, και όπως τονίζει η Ελληνική δικαιοσύνη έδωσε την απάντηση της σε αυτο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “Όλα τα υπόλοιπα είναι τα σκ…. που έχουν μερικοί στον εγκέφαλο τους και δυστυχώς βουτάνε τη γλώσσα τους σε αυτά και μιλάνε. Σταματήστε πια και παίξτε μπάλα….Αυτό κάνουμε εμείς και θα συνεχίσουμε να κάνουμε”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-καταγγελία της ΑΕ Ξάνθης αναφέρει:

Με αφορμή όλα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα κυπέλλου της ομάδας μας με την ομάδα της Δόξας Σταυρούπολης, που διεξήχθη στη Σταυρούπολη Ξάνθης στις 2 Σεπτεμβρίου 2020. 

Καταδικάζουμε τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε η ομάδα μας στον παραπάνω αναφερόμενο αγώνα και καλούμε τις αρμόδιες αρχές (Ε.Π.Σ. Ξάνθης και Εισαγγελία Ξάνθης) να εξετάσουν τα όσα έγιναν στο παραπάνω αγώνα και να λάβουν δραστικά μέτρα καταπολέμησης του απάνθρωπου αυτού φαινομένου που δυσφημίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Αθλητική Ένωση Ξάνθης είναι ένα αθλητικό σωματείο καθόλα νόμιμο που οι σκοποί του αναφέρονται στο καταστατικό του και είναι σύμφωνοι με το σύνταγμα και τους νόμους της χώρας μας. 

Η ομάδα μας ασχολείται με τον αθλητισμό και δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αθληθούν και να αναδειχθούν μέσα από τον αθλητισμό που με τόση αγάπη πράττουν.

Όλες οι ψευδείς αναφορές και συκοφαντίες για το σήμα της ομάδας μας πήραν την απάντηση τους από την Ελληνική Δικαιοσύνη και θα συνεχίσουν αν καταστεί ανάγκη να τη ξαναπάρουν. 

Το έχουμε πει χιλιάδες φορές και το λέμε και πάλι…

Το σήμα και τα χρώματα της ομάδας μας είναι η Ξανθιώτικη εκδοχή του σήματος της Γαλλικής ομάδας του Παρισιού ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Με λίγη προσοχή γίνεται αντιληπτό).

Το σύμβολο της όμορφης πόλης μας το ρολόι της κεντρικής πλατείας.

Η μεταμεσημβρινή ώρα ίδρυσης του σωματείου μας 21 και πρώτα λεπτά.

Και στη βάση του ρολογιού ο πλάτανος το σύμβολο της αιωνιότητας.

Όλα τα υπόλοιπα είναι τα σκ…. που έχουν μερικοί στον εγκέφαλο τους και δυστυχώς βουτάνε τη γλώσσα τους σε αυτά και μιλάνε.

Σταματήστε πια και παίξτε μπάλα….

Αυτό κάνουμε εμείς και θα συνεχίσουμε να κάνουμε…

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ

Share it