Search

Παραμένει στα “κόκκινα” ο Κώστας Τσαμούρης που επιστρέφει στον αγαπημένο του ΑΟΞ!

Μετά την απόκτηση των Ανδρέα Τάτου(δείτε ΕΔΩ), Τάσου Παπάζογλου(δείτε ΕΔΩ) και Γιάννη Στάθη(δείτε ΕΔΩ) παίκτης της Ξάνθης θα πρέπει να θεωρείται και ο 25χρονος Ξανθιώτης αμυντικός, Κώστας Τσαμούρης που επιστρέφει στον αγαπημένο του ΑΟΞ μετά απο 6 χρόνια

Ο Τσαμούρης (14/11/1994) που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΑΟΞ και πέρα απο τα τμήματα Υποδομής αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα μέχρι το 2014, επιστρέφει μετά απο 6 χρόνια έχοντας παρουσία σε Λαμία, Καϊζερσλάουτερν, Πανσερραϊκό και την τελευταία διετία εντυπωσιακές παρουσίες στον Πλατανιά.

Έχοντας σε ολες τις ομάδες κοινό χαρακτηριστικό, που δείχνει πόσο πολύ δούλεψε, τις γεμάτες σεζόν. Αρχικά στην Λαμία την διετία 2014-2016 έχοντας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής συνολικά 29 συμμετοχές, για να ακολουθήσει το βήμα στην ιστορική Καϊζερσλάουτερν με τον Τσαμούρη στην Γερμανία και την Κ23 του συλλόγου να μετρά 18 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2017 αρχικά υπέγραψε στον Άρη Λεμεσού ωστόσο η πολύ καλή πρόταση του Πανσερραϊκού τον έκανε να την αποδεχτεί άμεσα και να υπογράψει τον Σεπτέμβριο στους Σερραίους, εκεί ο Ξανθιώτης αμυντικός μέτρησε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Μάλιστα η εξαιρετική του παρουσία στους Σερραίους τον έφερε στην “αγκαλιά” του Πλατανιά, εκεί όπου ο Κώστας Τσαμούρης γρήγορα έπεισε άπαντες πως αξίζει την ευκαιρία και την πρώτη σεζόν μέτρησε 27 συμμετοχές + 2 στο μπαράζ ανόδου με τον ΟΦΗ οπού μάλιστα σκόραρε κιόλας όμως η ομάδα του έχασε στα σημεία την άνοδο, ενώ στην περσινή σεζόν αποτέλεσε ξανά βασικό γρανάζι της άμυνας των Κρητικών μετρώντας 21 συμμετοχές όντας μάλιστα και εκ των αρχηγών της ομάδας.

Πλέον ο 25χρονος Ξανθιώτης επιστρέφει πιο έτοιμος για να αρπάξει την ευκαιρία,έχοντας γεμάτες σεζόν πίσω του, και απο την Δευτέρα θα τεθεί υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της Ξάνθης με στόχο να βοηθήσει και αυτός όσο περισσότερο μπορεί στην προσπάθεια του ΑΟΞ για άμεση επιστροφή στην Super League 1.

Share it