Search

Αποφάσισε αποχή από την επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ η Super League!

Λόγω της κόντρας που έχει ανοίξει μεταξύ Super League και ΕΠΟ και με αφορμή το τελευταίο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, στο Δ.Σ. της Super League αποφασίστηκε μεταξύ άλλων οι εκπρόσωποί της να απέχουν από την επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν να απέχουν οι εκπρόσωποι της Super League (Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Μάκης Γκαγκάτσης και Αγραφιώτης) από την επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν 8 ΠΑΕ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Λάρισα, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα), κατά ψήφισαν 6 (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Απόλλων, Βόλος, Λαμία και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ) & ενώ απείχε ο Παναιτωλικός.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης:

Η Γενική Συνέλευση της Super League προχώρησε στην ομόφωνη έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όπως και στην έγκριση των Προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17) αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Εγκρίθηκε το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία να απέχουν οι εκπρόσωποι της Super League, από την επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αποφάσεις της.

Share it