Search

Δεκτή η προσφυγή των Χανίων, με 12 ομάδες η Super League 2! Ποιοι είναι οι αντίπαλοι της Ξάνθης

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τα Χανιά, κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 της νέας σεζόν θα είναι 12.

Δεν πέρασε τελικά η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για πρωταθλημα με 18 ομάδες στη Super League 2. Τα Χανιά κέρδισαν την προσφυγή, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (4/9), κάτι που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα της Super League 2 τη σεζόν 2020-2021 θα διεξαχθεί με 12 ομάδες, ανάμεσα τους θα είναι και η Ξάνθη.

Έτσι στην Super League 2 της νέας σεζόν θα λάβουν μέρος οι Ξάνθη και Πανιώνιος που υποβιβάστηκαν απο την παραπάνω κατηγορία, οι Χανιά, Λεβαδειακός, ΑΕ Καραϊσκάκης, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Πλατανιάς, Δόξα Δράμας  και τέλος οι Τρίκαλα και Ιωνικός που είναι οι μόνοι που προβιβάζονται απο την Football League.

Share it

Μία Απάντηση

  1. Ήδη έπρεπε να υπάρχει ρόστερ ομάδας που θα προετοιμάζοταν!Δεν υπάρχει χρόνος,ξέρουμε τα πάντα και τη διαδικασία που θα χρειαστεί για την άνοδο!Θα γίνει πραγματικά σφαγή!Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και δεν μπορεί η ομάδα να προφασίζεται πως υπάρχει επάρκεια χρόνου!Οι καλές επιλογές παικτών χάνονται!