Search

Αποχαιρέτησε με ευχές για το παραπάνω βήμα τον Κετσιεμενίδη ο Νέστος Χρυσούπολης!

Με ανακοίνωση του ο Νέστος Χρυσούπολης έκανε γνωστό το επιτυχημένο φινάλε της συνεργασίας της με τον ξανθιώτη τεχνικό, Κυριάκο Κετσιεμενίδη που μετά από δύο γεμάτα επιτυχίες χρόνια ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα.

Αναλυτικά:

“Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία γνωστής ΠΑΕ με τον πρόεδρο της ομαδος μας για το ενδιαφέρον προς τον προπονητή μας Κετσιεμενιδη Κυριακο επήλθε συμφωνία για να κάνει το μεγάλο βήμα και να μεταβεί σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ο προπονητης των επιτυχιών για την ομάδα μας τα τελευταία 2 χρόνια τερματίζοντας την ομάδα μας 2 φορές στη δεύτερη θέση πίσω απο καβαλα την πρώτη και πανσεραικο την δεύτερη,κερδίζοντας μια άνοδο,κερδίζοντας ένα κυπελο,αξιοποιώντας ποδοσφαιριστές που έφτασα μέχρι και SL1 και έχοντας στατιστικά αξιοθαύμαστα μας δίνει την χαρά να τον θαυμάσουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Ένας προπονητης που αγαπήθηκε όσο λίγοι και μας αγάπησε όσο λίγους.
Κυριακο σε ευχαριστούμε που βρέθηκες στην οικογένεια μας και ξέρουμε ότι η καρδιά σου θα χτυπάει παντα για εμάς όπως και η δικιά μας για εσένα!!!
Καλή επιτυχία αν και την θεωρούμε δεδομένη γιατί μας έχεις αποδείξει ότι στα δύσκολα παντα θα βγεις μπροστά και θα τα καταφέρεις!!
Την Δευτέρα θα υπάρξει μπάρμπεκιου απο τον πρώην προπονητή μας στο γήπεδο για να μας χαιρέτησει και η ομάδα μας απο αυτήν την στιγμή είναι σε αναζήτησή προπονητή!!

Το Δ.Σ.ΝΕΣΤΟΣ”

Share it