Search

Με φυσική παρουσία παίρνει την άδεια της Ε.Ε.Α. και αλλάζει χέρια την Τρίτη η Ξάνθη!

Στο τελικό στάδιο μπήκε η οριστική αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Ξάνθης, με την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου να αναμένεται να είναι η μέρα που θα συμβεί αυτό.

Μετά την κατάθεση του πληρέστατου φακέλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού(δείτε ΕΔΩ) και την ανακοίνωση της ΠΑΕ για την οριστική συμφωνία των Χρήστου Πανόπουλου και Πολυχρόνη Συγγελίδη με τον Βασίλη Παπαδημητρίου(δείτε ΕΔΩ), ήταν ξεκάθαρο πως το μόνο που απέμεινε για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου δεν ήταν κάτι άλλο αλλά απο την έγκριση της Ε.Ε.Α.

Κάτι που αναμενόταν να συμβεί σχετικά άμεσα, ωστόσο το γεγονός ότι έπεσε μαζί με της αδειοδοτήσεις των ομάδων της Super League 1 αλλά και τον πλήρη έλεγχο που ήθελαν να κάνουν τα μέλη έφερε μικρή καθυστέρηση της τυπικής διαδικασίας. Κάτι που πάντως θα συμβεί την Τρίτη καθώς όπως ενημερώθηκαν οι ιθύνοντες της ομάδας ο φάκελος είναι ΟΚ ωστόσο λόγο της δυσκολίας να ταξιδέψει απο την Αυστραλία παρά την δεδομένη επιθυμία του Βασίλη Παπαδημητρίου, παρά τα fake news ορισμένων οτι θα φτάσει στην Ελλάδα σε κοντινές ημερομηνίες(όπως για παράδειγμα σήμερα),  η Επιτροπή κάλεσε λοιπόν για την Τρίτη τον άμεσο συνεργάτη του στην Ελλάδα Τάσο Γιαμουρίδη να δώσει φυσική παρουσία στην ΕΕΑ μαζί με τον Νομικό εκπρόσωπο Φάνη Ουζουνίδη ωστέ να ολοκληρωθεί η διαδικασία και έτσι να ολοκληρωθεί το “τελευταίο εμπόδιο” και να τελειώσει οριστικά η μεταβίβαση και η Ξάνθη να περάσει και επίσημα πλέον στην επόμενη μέρα.

Share it

Μία Απάντηση

  1. Ελπίζουμε να είναι όντως αλήθεια!Περιμένουμε να ξεκινήσει η κανονική λειτουργία της ομάδας!Ανυπομονούμε για την ακρίβεια!