Search

Συμφώνησε και φορά ξανά την φανέλα της Ξάνθης ο Τάσος Παπάζογλου!

Μετά τον Ανδρέα Τάτο(δείτε ΕΔΩ) η Ξάνθη ολοκλήρωσε ακόμη μια εξαιρετική μεταγραφή, καθώς ήρθε σε συμφωνία και με τον Σερραίο κεντρικό αμυντικό Τάσο Παπάζογλου.

Ο 31χρονος αμυντικός που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Αζερμπαϊτζάν με την φανέλα της Ζίρα, τερμάτισε 4η, με τον Παπάζογλου να αγωνίζεται σε 11 ματς και τον Έλληνα αμυντικό να αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη της Ξάνθης θέλοντας να κάνει ακόμα ένα ποδοσφαιρικό come back, με την φανέλα μιας ομάδας την οποία φόρεσε ξανά έχοντας μάλιστα εξαιρετική σεζόν φτάνοντας με τον ΑΟΞ μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παπάζογλου παρότι στην καριέρα του έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά απο τραυματισμούς αποτελεί μια απο τις πιο “πολυτελείς” λύσεις για κάθε άμυνα, και αυτό άλλωστε εκτιμήθηκε στην απόφαση η Ξάνθη να τον αποκτήσει με τον Ανέστη Τσετινέ να πιστεύει πως μπορεί να με την εμπειρία και την ποιότητα του να αποτελέσει τον βράχο της άμυνας.

Ο Σερραίος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του απο τον Πανσερραϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε απο το 2006 έως και το 2011 έχοντας 77 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Εμφανίσεις που του έδωσαν την ευκαιρία για το μεγάλο βήμα στον Ολυμπιακό το 2010, και μετά απο έναν χρόνο παραμονής στον Πανσερραϊκό ως δανεικός κατηφόρισε για τον Πειραιά όπου έμεινε μέχρι και το 2014 μετρώντας 46 συμμετοχές ενώ με την φανέλα των “ερυθρόλευκων” κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή για το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, σε μια σεζόν που ξεκίνησε δυνατά με 11 συμμετοχές ωστόσο ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός, και έδωσε την ευκαιρία στην Ξάνθη τον Φεβρουάριο 2015 να τον κάνει δικό της με τον Παπάζογλου να μετρά 11 εξαιρετικές συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2015 η διοίκηση της Ξάνθης προς έκπληξη όλων δεν κατάφερε να τον κρατήσει με τον Παπάζογλου να συνεχίζει την καριέρα του στον Παναιτωλικό έχοντας μια γεμάτη πρώτη σεζόν και μια άτυχη απο τραυματισμούς δεύτερη μετρώντας συνολικά 30 συμμετοχές. Ακολουθεί μια γεμάτη σεζόν με 26 συμμετοχές στον Απόλλωνα Σμύρνης την περίοδο 2017-2018, και την αμέσως επόμενη στον ΟΦΗ οπού είχε 19 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2019 αποφάσισε να αποδεχθεί την πολύ δυνατή οικονομικά προσφορά της Ζίρα και μετά απο εξάμηνη παρουσία στο Αζερμπαϊτζάν, και λόγω COVID, αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα με την Ξάνθη να μοιάζει η ιδανική επιλογή σε ένα γνώριμο για αυτόν κλίμα στα Πηγάδια με νέα όμως πρόσωπα για να την βοηθήσει σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Share it