Search

Photos: Ματσάρα στα Μάγγανα με πέντε γκολ και μεγάλη πρόκριση για Κατράμιο!

Δικαίωσαν τις προσδοκίες όσους χαρακτήρισαν ως ένα απο τα πλέον ενδιαφέροντα ζευγαρώματα του προκριματικού γύρου του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης οι Θύελλα Μαγγάνων και Κεραυνός Παλαιού Κατραμίου που προσέφεραν πλούσιο θέαμα με το Κατράμιο να επικρατεί με 3-2 μέσα στα Μάγγανα.

Το παιχνίδι πέρα απο τα πέντε γκολ είχε πάρα πολλές φάσεις τόσο απο πλευράς γηπεδούχων που είχαν την κατοχή της μπάλας όσο και απο το Κατράμιο που στην αντεπίθεση ήταν “φωτιά”. Η ομάδα του Γιώργου Σουπιάδη αιφνιδίασε την αντίπαλο της και στο 7′ με ταχύτατη αντεπίθεση και ωραίο πλασέ του Τουνάι Σουλεϊμάν πήρε κεφάλι στο σκορ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και στο 12′ μετά απο φάση διαρκείας ο Γιακούπογλου πήρε το ριμπάουντ μετά το δοκάρι στο σουτ του Πουρτσακίδη και απο κοντά έκανε το 1-1. Πριν όμως κοπάσουν οι πανηγυρισμοί απο την ισοφάριση στο 14′ ο Αλιχάν Μπεσήμ σκόραρε δίνοντας ξανά το προβάδισμα στον Κεραυνό με το 1-2 να μένει μέχρι το τέλους του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μάκη Χατζημωυσιάδη μπήκε δυνατά και στο 55′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαμπανίδη έφερε ξανά το μας στα ίσια, με τον Τουνάι Σουλεϊμάν να χτυπά σε ακόμα μια υποδειγματική αντεπίθεση στο 62′ και με εξαιρετικο τελείωμα έκανε το 2-3 που έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα. Στην επόμενη φάση ο Κεραυνος θα υποδεχτεί στις 23 Σεπτεμβρίου τον Εθνικό Κιμμερίων

Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Δανδανόπουλος με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Γιώργο Πασχαλίδης

Θύελλα Μαγγάνων(Μάκης Χατζημωυσιάδης): Βαρελάς, Στεργιαννίδης Γ. (38′ Μουμτζής 78′ λ.τρ. Κιοσσές), Μίχογλου Ν., Μουμίνογλου, Σιάκκας Κ.(46′ Πουτακίδης Γ.), Γιακούπογλου, Μπάτζιος,  Σιάκκας Χρ., Αποστολίδης, Σαμπανίδης, Πουρτσακίδης (65′ Μπακαλάκης).

Κεραυνός Π. Κατραμίου(Γιώργος Σουπιάδης): Εμήνογλου Τ., Ραμαδάν, Γκιτά (89′ Αχμετσίκ Αχμέτ), Εσκενδέρ, Αχμετσίκ Ερέν, Μολλά Ογλού Χαρ., Αντωνιάδης , Μπεσήμ, Φαμή Ογλού, Σουλεϊμάν Τουνάι, Αχμετσίκ Εμρέ (60′ Νιχάτογλου)

Share it