Search

Πρόκριση με τριάρα αλλά και…πρόταση γάμου για τον Φίλιππο Δροσερού!

Τα είχε όλα το παιχνίδι του Δροσερού μεταξύ του Φίλιππου και του Παύλου Μελά Κουτσού για την Α’ φάση του Κυπέλλου, ενα δυνατό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να κερδίζουν στο δεύτερο μέρος αλλά και…πρόταση γάμου!

Με τον Τζεσούρ Ρεφήκογλου πριν την έναρξη του αγώνα να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Βιλντάν, η οποία φυσικά και δέχτηκε με το ζευγάρι να γνωρίζει την αποθέωση απο συμπαίκτες και φίλους.

Μάλιστα η Ρεφήκογλου απέκτησε και μεγαλύτερο κίνητρο στο ματς και στο 60′ κατάφερε να σκοράρει και να αφιερώσει το γκολ του στην μέλλουσα πλέον σύζυγο του. Στα του ματς το πρώτο μέρος είχε στιγμές εκατέρωθεν χωρίς όμως κάτι το αξιοσημείωτο σε αντίθεση με το δεύτερο οπού ο Φίλιππος κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές για να φτάσει στην πρόκριση. Αρχικά όπως αναφέραμε με τον Ρεφήκογλου, για να έρθει στο 77′ ο Ρετζέπογλου ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88′ ο Καρατζάς

Για την Β’ φάση ο Φίλιππος Δροσερού θα αντιμετωπίσει εντος έδρας την Δόξα Σταυρούπολης. Με την ομάδα του Δροσερού πλέον να στρέφει την προσοχή της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οπού θα αντιμετωπίσει στην Λεύκη την ΑΕ Ξάνθης, ενώ ο Παύλος Μελάς Κουτσού δοκιμάζεται στην Εκτενεπόλ κόντρα στον Απόλλωνα Ξάνθης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέλιος Ζαφειρίου με βοηθούς τους Σπάρταλη και Φεράτογλου.

Φίλιππος Δροσερού (Ρωμανός Κοντογιαννίδης): Χατζηγεωργίου, Μουμίν Ν. (46′ Ρετζέπογλου Ντ.), Τσιλιγκρός, Καρατζάς, Πεντεζίδης (77′ Τζεμ), Σαλή Ογλού Α., Ρεφήκογλου, Κοκόμπελης (67′ Κοντογιαννίδης Κ.), Αλή Ογλού Μ., Χασάνογλου Ε. (76′ Χαλήογλου Τ.)

Παύλος Μελάς Κουτσού (Δημήτρης Καρύδης): Μουαρέμογλου, Τσαούσης, Καρανικόλαος, Δουγανικιώτης, Φυλακτάκης, Λαζαρίδης, Καρτάλης, Κοψαλίδης, Τηλαβερίδης (79′ Σούλογλου Ε.), Αλεξούδης, Θεοφυλάκης.

Share it