Search

Φαβορί και γκολ με 2.10 στη Βραζιλία

Δύο επιλογές από το περιορισμένο κουπόνι στοιχήματος έχω διαλέξει για σήμερα, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στις μεταμεσονύχτιες αναμετρήσεις την Βραζιλία και το Brasileirao με τα παιχνίδια Φλουμινένσε-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και Γκοϊάς-Κορίνθιανς.

Δείτε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες με bonus εγγραφής

Ξεκινάω τα προκριματικά στοιχήματος με την αναμέτρηση ανάμεσα στις Φλουμινένσε και Ατλέτικο Γκοϊανιένσε η οποία θα ξεκινήσει στις 01:15. Οι γηπεδούχοι φαίνεται πως βρίσκουν σταθερότητα στην απόδοση τους μετα το νωθρό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, προέρχονται από 3 σερί νίκες πού έδωσαν ψυχολογία.

Από την άλλη η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις 4 βαθμούς στα πρώτα 5 παιχνίδια της.
Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια, περιμένω την Φλουμινένσε να μπει δυνατά από την άλλη του παιχνιδιού. Διαβάστε την πρότασή μου εδώ.

Κλείνω με το παιχνίδι ανάμεσα στις Γκοϊάς και Κορίνθιανς στις 01:15 Η Γκοΐας παραμείνει σε κακό φεγγάρι, έχοντας μόλις μία νίκη στα 4 πρώτα παιχνίδια της στο Brasileirao. Τελευταία απώλεια ο αποκλεισμός από την συνέχεια του κυπέλλου από την Βάσκο ντα Γκάμα στην παράταση με 3-1.

Στον αντίποδα η Κορίνθιανς συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις με 2 ήττες, 2 ισοπαλίες και μια νίκη, αποτελέσματα που την έχουν φέρει μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και οι δύο ομάδες παίζουν αρκετά ανοιχτά φέτος έχοντας στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια τους γκολ εκατέρωθεν. Πιστεύω θα επιβεβαιωθεί αλλά μία φορά. Κάντε κλίκ εδώ να διαβάστε τί θα ποντάρω.

Στοιχηματική της ημέρας: Championsbet bonus

Share it