Search

Μαζί στον Ηρακλή Λάρισας Λάζαρος και Χρήστος Στοίνοβιτς!

Μετά το Νάση, που θα αγωνιστεί στην ΠΑΕ Λάρισα, και οι Χρήστος και Λάζαρος Στοίνοβιτς θα μετακομίσουν στην Λάρισα καθώς αμφότεροι θα αγωνιστούν στην Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Ηρακλή Λάρισας.

Έτσι τα δύο αδέρφια μετά την κοινή τους παρουσία στην Δόξα Γρατινής, υπο τις οδηγίες του πατέρα τους Ζόραν, θα είναι συμπαίκτες και τη νέα χρονιά στην φιλόδοξη ομάδα του Ηρακλή.

Ο Λάζαρος που στο παρελθόν αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής των Πανθρακικού και Ξάνθη θα αγωνιστεί ξανά στην Γ’ Εθνική μετά την παρουσία του σε ΠΑΟ Κοσμίου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Ενώ η ομάδα της Λάρισας θα είναι η πρώτη ομάδα εκτός Θράκης για τον Κομοτηναίο μεσοεπιθετικό.

Απο την άλλη ο ταλαντούχος αριστερός μπακ μετά την παρουσία του στα τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ξανά εκτός Θράκης, με τον Χρήστο Στοίνοβιτς όπως και ο αδερφός του να έχει φορέσει την φανέλα των Ακαδημιών του Πανθρακικού και της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου προτού πάρει μεταγραφή στην Γρατινή. Να σημειώσουμε πως στις αρχές του καλοκαιριού ήταν να αγωνιστεί ξανά στην ομάδα του Σιδηροχωρίου ωστόσο η πρόταση της Θεσσαλικής ομάδας ήταν πολύ καλή για να αρνηθεί

Share it