Search

Πρώτο δείγμα θετικό για το Σιδηροχώρι με φιλική νίκη επί της Γρατινής!

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό τεστ για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που μετά απο όσα τράβηξε και με τα θετικά κρούσματα κορονοϊού ανεβάζει ρυθμούς για την επιστροφή στην Γ’ Εθνική, επικρατώντας με 1-0 της Δόξας Γρατινή στο γήπεδο του Σιδηροχωρίου

Το ματς κρίθηκε απο ένα τέρμα του Νίκου Κρασώνη στο δεύτερο μέρος. Όπως σημειώνει το paratiritis-news απ’ όπου και η φωτογραφία, η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη έδειξε ανά διαστήματα πως όλα όσα δουλεύονται στις προπονήσεις γίνονται πράξη στο γήπεδο και με σύμμαχο τον χρόνο και την σκληρή δουλειά θα παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένη στη συνέχεια. Στην αντίπερα όχθη, η Δόξα Γρατινής του Ζόραν Στοϊνοβιτς έχοντας αμυντικό προσανατολισμό απέναντι σε μία ομάδα υψηλότερης κατηγορίας και μεγαλύτερης ετοιμότητας, έδειξε πως και φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης.

Η ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου ήταν πιο δραστήρια στο γήπεδο και απείλησε στο πρώτο μέρος με σουτ του Βάσκου και του Νάνου ενώ στο δεύτερο μέρος έχοντας κάνει αρκετές αλλαγές κατάφερε να σημειώσει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με τον Κρασώνη ενώ λίγα λεπτά αργότερο σουτ του Σιχλοιμίρη εντός της περιοχής κατέληξε στο δοκάρι της Γρατινής.

Share it