Search

Μεταγραφικό καρέ για τον Αρίωνα που απέκτησε και Τσιφλίκογλου!

Μετά την επιστροφή των Σαββουλίδη και Μελαδιανού και την απόκτηση του Δούκα Γρούδου η ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης συνεχίζει την ενίσχυση της με την απόκτηση και του Μιχάλη Τσιφλίκογλου.

Ο Τσιφλίκογλου ξεκίνησε απο την Ακαδημία της Ασπίδας στην οποια αγωνίστηκε μέχρι το Εφηβικό τμήμα, μετά απο την παρουσία του στην Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης που συνδυάστηκε με τις σπουδές του στο Παιδαγωγικό Αλεξανδρούπολης και με την επιστροφή του στην Ξάνθη θα ενισχύσει την προσπάθεια του Αρίωνα στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Με μεγάλη ευχαρίστηση σας παρουσιάζουμε έναν παίχτης που για πρώτη φορά παίζει στον ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης και είναι
ο Μιχάλης Τσιφλίκογλου.
Ξεκίνησε την καλαθοσφαίριση σε ηλικία 8 ετών στην Ακαδημία της Ασπίδας Ξάνθης.
Συμμετείχε στην ομάδα του Εφηβικού της όπου βγήκαν Πρωταθλητές Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ και είχαν παρουσία στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων της σεζόν 2013-2014.
Στην Αλεξανδρούπολη σπουδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και είχε παρουσία στο Πρωτάθλημα Ανδρών με την Ολυμπιάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια
Νιώθουμε μεγάλη χαρά που ο Μιχάλης Τσιφλίκογλου θα πλαισιώσει την Ανδρική ομάδα και θα βοηθήσει με τη συμμετοχή του στην πραγματοποίηση των στόχων του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ!

Share it