Search

Ενδιαφέρον από το Ισραήλ για τον Σάββα Παντελίδη!

Μετά τον Ατρόμητο, ο Σάββας Παντελίδης δε θα πρέπει να αποκλειστεί να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, για τον άλλοτε προπονητή του Πανθρακικού υπάρχει ενδιαφέρον από το Ισραήλ και συγκεκριμένα από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Η Μπεϊτάρ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με μεγάλες φιλοδοξίες αλλά μόλις χθες Πέμπτη (27/8) αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του Europa League, γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα από την αλβανική Τεούτα (2-0).

Ο αποκλεισμός έφερε την άμεση απόλυση του γνωστού προπονητή Ρον Λέβι αλλά και την απομάκρυνση κοινή συναίνεση του πρώην σταρ της Λίβερπουλ, Γιόσι Μπεναγιούν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η Μπεϊτάρ αναζητά την αντικατάσταση του Λέβι όσο πιο σύντομα γίνεται και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σάββας Παντελίδης είναι από τους προπονητές που εξετάζονται.

Οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες ενώ όπως είναι γνωστό ήδη στο Ισραήλ βρίσκεται ακόμα ένας Έλληνας προπονητής, με τον Γιώργο Δώνη να έχει αναλάβει την Μακάμπι Τελ Αβίβ και να έχει ξεκινήσει τη θητεία του με δύο νίκες στα προκριματικά του Champions League.

Η Μπεϊτάρ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέλαβε την 3η θέση πίσω από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Μακάμπι Χάιφα, έχει 6 πρωταθλήματα στην τροπαιοθήκη της και ιδιαίτερα φανατικούς οπαδούς.

 

Share it