Search

Photos: Επτά γκολ στο φιλικό Αλεξανδρούπολης – Πανθρακικού με νικήτρια την πρώτη

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης, ομώνυμη ομάδα επικράτησε του Πανθρακικού σε φιλικό παιχνίδι.

Αυτό ήταν το δεύτερο τεστ και για τις δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, για Γ’ Εθνική και Α’ ΕΠΣ Θράκης αντίστοιχα.

Με το θερμόμετρο να δείχνει 34 βαθμούς στην πρωτεύουσα του Έβρου, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Χριστοφορίδης άνοιξε το σκορ για την Αλεξανδρούπολη. Στο 12′ μετά από όμορφο γύρισμα του Μαυρομάτη, ο Γκαϊδατζής με εύστοχο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 18′ ο Φουρλατάρας μείωσε για τον Πανθρακικό, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Καρακασίδης με ωραία ατομική προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 36′ ο Φουρλατάρας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα θα μειώσει σε 3-2 και ο Τοπάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 39′ θα ισοφαρίσει σε 3-3 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος Ουσταμπασίδης και Μπαχαρίδης χρησιμοποίησαν και άλλους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια τους να δουν όσους περισσότερους παίκτες γίνεται εν δράσει.

Ένας από αυτούς που πέρασαν ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ανυφαντάκης, κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος στο 54′, γράφοντας το 4-3 και πετυχαίνοντας παράλληλα το 1ο του τέρμα με την φανέλα της Αλεξανδρούπολης.

Στην συνέχεια έγιναν και άλλες αλλαγές, χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά το 4-3 παρέμεινε, με αυτή να είναι η πρώτη νίκη των Εβριτών στα φετινά της φιλικά.

Συνθέσεις:

Αλεξανδρούπολη (Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Γεωργαντζόπουλος, Μαυρομάτης, Λίτσιος, Καρτσαμπάς, Ευστρατιάδης, Χατζόπουλος, Καρακασίδης, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές, Χριστοφορίδης.

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Τσώλας, Παύλου, Λειβαδιώτης, Σμάλης, Τοπάλι, Αναστασιάδης, Αντωνιάδης, Ρομπέρ, Σαμί, Φουρλατάρας.

Διαιτητής: Κωνσταντάκης – Βοηθοί: Ουζουνίδης, Δήμος.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it