Search

Στην Ριζούπολη για την τελευταία “μάχη” της χρονιάς οι…καμικάζι του ΑΟΞ!

Σε μια σημαδιακή ημέρα για την πόλη της Ξάνθης, καθώς γιορτάζει ο πολιούχος της, οι “μπέμπηδες” του ΑΟΞ καλούνται να δώσουν μια τελευταία μάχη στην Ριζούπολη(20:00) και να τα δώσουν όλα στην προσπάθεια να διατηρήσουν την ομάδα στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έργο φυσικά που μόνο εύκολο δεν μοιάζει ειδικά με την ήττα 1-0 στο πρώτο ματς και ειδικά απέναντι σε ομάδα όπως ο Απόλλων Σμύρνης που με την επιστροφή και του Φατιόν διαθετει μια 12αδα-13αδα έμπειρων ποδοσφαιριστών. Με την αποστολή για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να αποτελείται απο τους:  Αναγνωστόπουλος, Ρώσση, Καραγκούνης, Λαγός, Βιτλής, Πατράλης, Ιωαννίδης, Τσαμπούρης, Βάρκας, Χριστόπουλος, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι, Κολ, Φατιόν, Στάγκος, Ρόδης.

Απο την άλλη ο Νίκος Καραγεωργίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σιμάρ Χασάνογλου που αποβλήθηκε στο ματς της Τετάρτης απο εκεί και πέρα όμως η ομάδα ταξίδεψε με 19 παίκτες. Πιο συγκεκριμένα την αποστολή της  ξανθιώτικης ομάδας απαρτίζουν οι: Μπέντο, Σταθάκης Τενεκές, Φακκής, Θυμιάνης, Λεωντσάκος, Ισαακίδης, Κοτόπουλος, Φασίδης, Τσιτσεκίδης, Τσιλιγγίρης, Καρανικόλας, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος, Αδαμίδης, Ιγνατιάδης, Τσιπούρας, Ζιπίδης και Άλη Ερτουρούλ

Αξίζει να σημειωθεί στα όσα τραγελαφικά ισχύουν με το μπαράζ-παρωδία που με υπεύθυνη την ΕΠΟ και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θέλοντας να εξυπηρετήσουν άλλα συμφέροντα οδηγούν τον ιστορικό σύλλογο της Θράκης στον γκρεμό, απ’ όπου καλούνται να τον βγάλουν οι 19 “καμικάζι” που παίζουν για την φανέλα και την αξιοπρέπεια του συλλόγου, είναι το γεγονός πως δεν θα έχει το ματς τηλεοπτική κάλυψη αλλά θα έχει…VAR!

Share it