Search

Επισημοποίησε την απόκτηση του Δούκα Γρούδου ο Αρίωνας Ξάνθης!

Μετά την παρουσία του σε Ασπίδα και Λεύκιππο Ξάνθης ο Δούκας Γρούδος θα φορέσει την φανέλα και της τρίτης ομάδας του ξανθιώτικου μπάσκετ που θα αγωνιστεί σε Εθνική κατηγορία, με τον Αρίωνα Ξάνθης να επισημοποιεί με μεγάλη χαρά την ένταξη του στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της παρουσίας του στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με μεγάλη ευχαρίστηση σας ανακοινώνουμε έναν νέο παίχτη που θα παίξει φέτος στον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ!

Ονομάζεται Γρούδος Δούκας, είναι από την Ξάνθη και σπουδάζει στο Πολυτεχνείο, στο τμήμα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Ξεκίνησε την καλαθοσφαίριση σε ηλικία 9 ετών στην Ακαδημία της Ασπίδας Ξάνθης και συνέχισε στα αγωνιστικά τμήματα μέχρι να τελειώσει το Λύκειο.

Ως πρωτοετής φοιτητής μεταγράφηκε στην ΧΑΝΘ για ένα χρόνο όπου αγωνίστηκε στο Εφηβικό Τμήμα.

Μετέπειτα επέστρεψε στην Ξάνθη για να συνεχίσει τις σπουδές του και αγωνίστηκε για 5 χρόνια (2013-2018) και πάλι την Ασπίδα Ξάνθης στην Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τη σεζόν 2018-2019 μεταγράφηκε στον Πρωτέα Γρεβενών όπου παράλληλα με τη στρατιωτική του θητεία αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική πετυχαινοντας την άνοδο στην Β’.

Στη συνέχεια της σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε για το Λεύκιππο Ξάνθης στην Γ’ Εθνική όπου επίσης καταφέραν την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Συνολικά έχει αγωνιστεί 3 χρονιές στην Β’ Εθνική και 4 χρονιές στην Γ’ Εθνική έχοντας σημειώσει ισάριθμες ανόδους με τις ομάδες που αγωνίστηκε.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο!

Όλα έχουν την αιτία και το αιτιατό!

Αυτό που μας δίνει μεγάλη χαρά είναι τα λόγια του ίδιου:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον είμαι μέλος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, έχω ακούσει τα καλύτερα για το σύλλογο και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά, να ευχαριστηθουμε μπάσκετ και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας!”

Πώς να μην είμαστε περήφανοι που ένας τέτοιος παίχτης είναι πλέον μέλος της οικογένειας μας;

Share it