Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 27/8 έως 2/9

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 27/8 έως και την Τετάρτη 2/9 θα προβληθούν οιδύοπαρακάτω ταινίες:

Κοντά μας σε Παγκόσμια Πρεμιέρα, η πολυαναμενόμενη Περιπέτεια, «Tenet»του Κρίστοφερ Νόλαν (Μεμέντο, Insomnia, Τριλογία: Σκοτεινός Ιππότης, ThePrestige, Inception, Interstellar, Δουνκέρκη) με τους Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, Ρόμπερτ Πάτινσον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Ντιμπλ Καπάντια, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Κλεμενς Ποεσί, Μάικλ Κέιν & Κένεθ Μπράνα…

Υπόθεση: Το Tenet του Κρίστοφε ρΝόλαν είναι μία επική ταινία δράσης, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας. Οπλισμένος με μια μόνο λέξη «Tenet» και αγωνιζόμενος για την επιβίωση ολόκληρου του κόσμου, ο Πρωταγωνιστής ταξιδεύει μέσα στη ζώνη του λυκόφωτος σε ένα κόσμο διεθνούς κατασκοπείας με μια αποστολή που θα ξεδιπλωθεί σε κάτι πέρα από τον πραγματικό χρόνο. Όχι ταξίδι χρόνου. Αναστροφή.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Τρίτη: 19:00 & 22:15, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα, Τετάρτη: 19:15 & 22:30.

Ενώ για τους μικρούς μας φίλους συνεχίζεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Οι Ευχούληδες: Παγκόσμια Περιοδεία» του ΓουόλτΝτορν (Οι Ευχούληδες) με τους Πηνελόπη Σκαλκώτου, Πάνο Μουζουράκη, Ντορίνα Θεοχαρίδου, Χάρη Μπόσινα, Ζερόμ Καλουτά, Αποστόλη Ψυχράμη, Άγγελο Λιάγκο, Πέτρο Δαμουλή, Άρη Πλασκασοβίτη, Φοίβο Ριμένα, Θανάση Κουρλαμπά, Στεφανία Φιλιάδη Αντιγόνη Ψυχράμη, Κώστα Αποστολίδη, Ειρήνη Ψυχράμη, Αλεξάνδρα Λέρτα, Νίκο Βατικιώτη & Μαριάνθη Σοντάκη στην μεταγλωτισμένη έκδοση

Υπόθεση:Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Κλωνάρη σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ. Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση. Ένα μέλος της αριστοκρατίας του σκληρού ροκ, η βασίλισσα Μπαρμπ με την βοήθεια του πατέρα της, του βασιλιά Θρας, θέλουν να καταστρέψουν όλα τα υπόλοιπα είδη μουσικής και να επιβάλλουν την κυριαρχία του ροκ. Η μοίρα του κόσμου τους βρίσκεται σε κίνδυνο, όμως η Πόπη και ο Κλωνάρης, μαζί με τους φίλους τους, τον Μπίγκο, την Σένιλ, την Σάτιν, τον Κούπερ και τον ΓκάιΝτάιαμοντ θα επισκεφτούν μακρινούς τόπους για να ενώσουν όλους τους Ευχούληδες ενάντια στην Μπαρμπ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή*, Δευτέρα, Τετάρτη: 16:45.

*3D

Στον Κινηματογράφο Ηλύσια τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας του Υπουργείου Υγείας.

Παρακολουθείστε πως επιστρέφουμε cinemaμε ασφάλεια εδώ.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών& τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebookή ακολουθώντας μας στοInstagram.

Share it