Search

Πρόκριση στην παράταση για το ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη!

Χάρις σε δύο τέρματα  στην παράταση των Εφραίμ και Ντονγκαλά που ήρθαν απο τον πάγκο πανηγύρισε τη νίκη-πρόκριση κόντρα στην Τζιλάνι στο Κόσοβο, το ΑΠΟΕΛ του Εβρίτη τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη που θα αγωνιστεί στην Β’ προκριματική φάση του Europa League

Η πρόκριση θα μπορούσε να έρθει απο την κανονική διάρκεια για τον Κυπριακό σύλλογο όμως ο Τάμαρι έχασε πέναλτι στο 79′, με την ομάδα του Εβρίτη τεχνικού να βρίσκει τον τρόπο έστω και με αυτό τον αγχωτικό τρόπο να παίρνει την πρόκριση. Στην αποστολή για το ΑΠΟΕΛ ήταν και ο Ξανθιώτης γκολκίπερ Απόστολος Τσιλιγγίρης.

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Μιχαΐλοβιτς, Μερκής, Σάντος, Ιωάννου, Λουντέμο, Γιένσεν (117′ Σιέλης), Ντε Βινσέντι, Τάμαρι (90′ Εφραίμ), Ζαχίντ (67′ Σαχάρ), Κλωναρίδης (79′ Ντονγκαλά)

Με τον Μαρί νο Ουζουνίδη να ζητά υπομονή από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και όσους περιβάλλουν την ομάδα  μετά το τέλος του αγώνα με την Τζιλάνι στο Κόσοβο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι επιλογές μας δεν ήταν καλές. Ήταν κάτι το αναμενόμενο. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε. Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε. Το να μπει ένας αμυντικός είναι εύκολο, το να μπει ένας επιθετικός στην ομάδα χρειάζεται χρόνο για τους αυτοματισμούς. Κερδίσαμε χρόνο, φοβηθήκαμε πως θα στραβώσει το παιχνίδι. Τα παιδιά ήταν σοβαρά και ήρθε η πρόκριση. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Να δουλέψουν τα παιδιά, χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο και από όλους που βρίσκονται στο περιβάλλον του ΑΠΟΕΛ. Πάμε να αλλάξουμε τα 3/4 της ομάδας, δεν είναι εύκολο. Ζητάω υπομονή, οι παίκτες που έχουν έρθει είναι καλοί αλλά θέλουν τον χρόνο τους».

Share it