Search

Στην Βουδαπέστη τον Σεπτέμβρη και παρουσία κόσμου του Ευρωπαϊκό Super Cup!

Μετά από πολλούς μήνες αναμονής, τα Champions League & Europa League της σεζόν 2019-2020 έφτασαν στο τέλος τους. Μπάγερν Μονάχου και Σεβίλλη κατέκτησαν τις δύο διοργανώσεις, σε δύο τελικούς που μόνο τελικούς δεν θύμιζαν από άποψη ατμόσφαιρας. Τα άδεια γήπεδα είναι ένα αν μη τι άλλο… αποκρουστικό θέαμα για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, καθώς τέτοιες αναμετρήσεις είναι γιορτή και μόνο για το άθλημα.

Πλέον ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ προετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν. Η αναμέτρηση που διεξάγονταν στο ξεκίνημα της σεζόν και αποτελούσε το…έναυσμα για το ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ήταν ανέκαθεν ο τελικός του Σούπερ Καπ!

Αυτή την σεζόν όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει λόγω της πανδημίας. Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις, οι Αρμόδιες Αρχές αποφάσισαν και ανακοίνωσαν τον τόπο και την ημερομηνία διεξαγωγής του φετινού τελικού ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπάγερν Μονάχου.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο ο σπουδαίος τελικός θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στην Βουδαπέστη και στην Πούσκας Αρένα στις 24 του Σεπτέμβρη.

Δεν έχουν δοθεί αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί λόγω της πανδημίας. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων. Τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν πως θα γεμίσει το 40% των κερκίδων, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την ΟΥΕΦΑ. Όλα θα ξεκαθαρίσουν με τις επίσημες ανακοινώσεις.

Share it