Search

Ιστορική μέρα για την Ξάνθη! Κατατέθηκε στην Ε.Ε.Α. ο φάκελος για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού!!!

Στην τελική ευθεία μπήκε η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ξάνθη που αλλάζει χέρια μετά απο σχεδόν 29 χρόνια, και απο τα χέρια της ΒΙΑΜΑΡ και τα τελευταία χρόνια της Insports IKE και τους Χρήστο Πανόπουλο και Πολυχρόνη Συγγελίδη περνά σε αυτά του ομογενή επιχειρηματία απο την Αυστραλία Μπιλ Πάππας(Βασίλης Παπαδημητρίου).

Ο  δραστήριος και ιδιαίτερα επιτυχημένος με δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο σχεδόν, Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας μετά απο αρκετό καιρό επαφών μέσω των Νομικών του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsaddict, κατέθεσε σήμερα(25/8) όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και μόλις δοθεί το πράσινο φως θα ολοκληρωθεί και τυπικά η αγορά της ΠΑΕ Ξάνθη που πλέον περνά στα αξιόπιστα χέρια του Μπίλ Πάππας.

Η επόμενη μέρα για πολλούς μοιάζει σαν να κέρδισε η Ξάνθη το…λαχείο καθώς μιλάμε για έναν εξαιρετικά δυνατό, επιτυχημένο με ότι έχει ασχοληθεί και πολύ φιλόδοξο επιχειρηματία που μάλιστα λατρεύει το ποδόσφαιρο και επενδύει αρκετά σε αυτό(σε επόμενες αναρτήσεις θα υπάρχουν αρκετά αφιερώματα για της δράσεις του), ενώ σε όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός πως Διευθύνων  Σύμβουλος και Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας και ουσιαστικά ο άνθρωπος που(μαζί με τον συνεργάτη του Γιώτη Παναγιώτη) με το πρότζεκτ του έπεισε τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία να επενδύσει στην ομάδα της πόλης του με την οποία είναι ιδιαίτερα δεμένος, αναλαμβάνει ο Ανέστης Τσετινές.

Ποιος είναι όμως ο Bill Pappas, σας παραθέτουμε το bio του νέου ιδιοκτήτη του ΑΟΞ όπως το καταγράφει ο ίδιος στο linkedin

“Έμπειρος ηγέτης, επιχειρηματίας και διαταράκτης πωλήσεων.

Χτίζω επιχειρήσεις που μεταμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται οι άνθρωποι σε μια σειρά ρυθμίσεων και βιομηχανιών μέσω καινοτόμων λύσεων και τεχνολογίας. Είμαι παθιασμένος με την επίτευξη αποτελεσμάτων μέσω της ανάπτυξης ανθρώπων και τη βοήθεια άλλων για την επίτευξη των πραγματικών δυνατοτήτων τους.

Δουλεύοντας στην Αυστραλία, τη Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Νέα Ζηλανδία, τη Βραζιλία και το GCC με βλέπει να δημιουργώ σχέσεις με βασικούς ενδιαφερόμενους σε μια σειρά βιομηχανιών και να συνεργάζομαι με πελάτες για να δημιουργήσω θετική αλλαγή στις επιχειρήσεις τους.

Υποστηρικτής για τη δημιουργία θετικών περιβαλλοντικών αλλαγών, τη μείωση των χώρων υγειονομικής ταφής και των αερίων θερμοκηπίου στην Αυστραλία και παγκοσμίως. Έχω ένα προσωπικό πάθος για την περιβαλλοντική καινοτομία και θέλω να συνδεθώ με άλλους που έχουν την ίδια νοοτροπία.

Πατέρας τριών, φανατικός του ποδοσφαίρου και λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.”

Δύο απο τις πιο δυνατές του επιχειρήσεις είναι η Iugis και η Forum Group, της οποίες θα σας παρουσιάσουμε για να πάρετε μια γεύση του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη:

Η Iugis όπως αναφέρεται στο βιογραφικό της εταιρίας:”Δεσμεύεται να έχει θετικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις μειώνοντας τα απόβλητα τροφίμων που αποστέλλονται σε χώρους υγειονομικής ταφής. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις για να μπορέσουμε να αφομοιώσουν τα απορρίμματα τροφίμων στις εγκαταστάσεις, δημιουργώντας εξοικονόμηση κόστους, μεγαλύτερη αποδοτικότητα ροής εργασίας για το προσωπικό και μειωμένες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, ατμοσφαιρική και υδάτινη ρύπανση.

Κάθε μονάδα ORCA χρησιμοποιεί αερόβια χώνευση οργανικών αποβλήτων – με τη βοήθεια μικροοργανισμών – για να μετατρέψει τα απόβλητα τροφίμων σε φιλικά προς το περιβάλλον λύματα που ρέουν απευθείας σε υπάρχοντα συστήματα αποχέτευσης στις εγκαταστάσεις.

Η πέψη απορριμμάτων τροφίμων στην πηγή μειώνει την ανάγκη μεταφοράς αποβλήτων σε χώρους υγειονομικής ταφής, αφαιρώντας φορτηγά από τους δρόμους μας και μειώνοντας τις εκπομπές CO2. Το ORCA μειώνει τη δημιουργία ρύπανσης αερίου μεθανίου και νερού που συμβαίνει σε χώρους υγειονομικής ταφής.

Το ORCA χρησιμοποιείται επί του παρόντος σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων, όπως εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών, διεθνείς αθλητικές αρένες, ξενοδοχεία 5 αστέρων, εμπορικά κέντρα, δημόσια μπαρ και τοπικά παντοπωλεία.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος της ORCA Enviro Systems, είμαι υπέρμαχος της δημιουργίας θετικών περιβαλλοντικών αλλαγών, μειώνοντας τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου και θερμοκηπίου στην Αυστραλία και παγκοσμίως. Έχω ένα προσωπικό πάθος για την περιβαλλοντική καινοτομία και θέλω να συνδεθώ με άλλους που έχουν την ίδια νοοτροπία.”

H Forum Group δραστηριοποιείται  σε καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τις επιχειρήσεις πιο αποτελεσματικές, να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της.  Δίνοντας λύσεις για διαχειριζόμενη διαχείριση εκτύπωσης και εγγράφων, παρακολούθηση στόλου, ασφάλεια, βελτιστοποίηση ενέργειας, αποδοτικότητα καυσίμου, ελαχιστοποίηση αποβλήτων, διαχειριζόμενη πληροφορική, επικοινωνίες και αυτή η λίστα συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Παρέχοντας μια σειρά καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση και να ενσωματώνουν την υπάρχουσα και τη νέα τεχνολογία χωρίς την ανάγκη επένδυσης κεφαλαίου. Σε διεθνές επίπεδο, η εταιρία είναι επικεντρωμένη καθαρά στις βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές. Μέσω της επωνυμίας, Forum Enviro, διαθέτει τα πιο πρόσφατα προϊόντα απόδοσης καυσίμου και ελαχιστοποίησης αποβλήτων στις επιχειρήσεις, αρχικά στην ΕΕ και στη συνέχεια στη Βόρεια Αμερική.

Όπως είχε αναφέρει για την εταιρία ο ίδιος: “Είμαι εξαιρετικά περήφανος για το γεγονός ότι σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια, έχουμε πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο μέσω της απόκτησης όσο και της οργανικής επέκτασης. Τώρα ως εταιρεία $ 58 εκατομμυρίων AUD, αναγνωρισμένη από την BRW ως κορυφαία επιχείρηση «γρήγορης εκκίνησης» και ήδη επεκτείνεται σε διεθνείς αγορές, αυτή είναι μόνο η αρχή!”

Share it