Search

Ετοιμάζει κρούση σε Ξάνθη και άλλους 4 “άστεγους” η Nova για… ομαλή έναρξη του πρωταθλήματος!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την 31η Αυγούστου, οπότε η Super League έχει κάνει γνωστό πως θα προχωρήσει στην ψήφιση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος.

Όμως την ίδια στιγμή επτά ομάδες (Βόλος, Ξάνθη εφόσον παραμείνει, Λαμία, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός) που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο έχουν αποφασίσει να μην συναινέσουν στην ψήφισή της, κάτι που αυτόματα θα «μπλοκάρει» την έναρξη της Super League, εφόσον  δεν βρεθεί λύση ώστε όλες να αποκτήσουν τηλεοπτική «στέγη».  Ωστόσο όλα συνηγορούν πως οδεύουμε προς… λήξη συναγερμού.

Ναι μεν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα έχουν το PAO TV και το PAOK TV αντίστοιχα μέσω της πλατφόρμας της COSMOTE TV, όμως οι υπόλοιπες οδεύουν προς συμφωνία με τη NOVA, χωρίς όμως αυτό να «σπάσει» το ενιαίο «μέτωπό» τους. Ετσι όλες θα είναι υπέρ της έναρξης της Super League.

Οι πληροφορίες του Sport24 αναφέρουν ότι για Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία και Βόλο το συνδρομητικό κανάλι προσφέρει 1,3 εκατ. ευρώ για κάθε ομάδα, ενώ για τους Κρητικούς -λόγω και της εμπορικότητάς τους- δίνουν κάτι παραπάνω. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πρόταση περιλαμβάνει και μπόνους 100-200 ευρώ για το πλασάρισμα στο βαθμολογικό πίνακα. Ανάλογα με τη θέση, θα δίνεται και ένα ποσό στις ομάδες, οι οποίες έτσι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο, αφού θα λάβουν περισσότερα χρήματα, και οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως το ζήτημα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Αρα πάμε για έναρξη όπως έχει οριστεί, εκτός και αν δεν καταστεί εφικτό να διευθετηθεί άμεσα το θέμα και «τραβήξει» μερικές ημέρες όπως σημειώνει το gazzetta.

Share it