Search

Έπιασε μεταγραφικό εννιάρι με την απόκτηση του Φουρλατάρα για την θέση…”9″!

Ενίσχυσης συνέχεια για τον Πανθρακικό που απέκτησε τον 19χρονο επιθετικό Δημήτρη Φουρλατάρα που προέρχεται απο μια εντυπωσιακή σεζόν με 22(!) τέρματα με την φανέλα του Αστέρα Καλλιράχης στα Γρεβενά.

Θυμίζουμε πως πέρα απο τον Φουρλατάρα τα “πράσινα” θα φορούν και οι: Νικος Ξενοδοχίδης, Γιώργος Γκουτζικίδης, Χρήστος Γιαννακιτσίδης, Αδάμ Καλογρανάς, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Βασίλης Αντωνιάδης, Παύλος Σμάλης, Άγγελος Λειβαδιώτης

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 19χρονο επιθετικό Δημήτρη Φουρλατάρα. Ο Γρεβενιώτης επιθετικός βρίσκεται στην Κομοτηνή για σπουδές και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις τόσο για την δεινότητα του ως σκόρερ όσο και ως χαρακτήρα.

Προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με την φανέλα του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καλλιράχης, τον οποίο και οδήγησε με τα 22 τέρματα που σημείωσε στην ιστορική άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Μάλιστα αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ στην τοπική ΕΠΣ Γρεβενών. Στο παρελθόν αγωνιστηκε σε Κοζάνη και Γρεβενά Αεράτων!

Καλώς ήρθες Δημήτρη στην «Πράσινη» Οικογένεια και σου ευχόμαστε μία σεζόν με υγεία και πολλά τέρματα! #panthrax #transfers #family #united_we_can #united_we_stand

Share it