Search

Photo: Με 3+2 νέα πρόσωπα και έμφαση στα μέτρα η πρώτη της Ασπίδας Ξάνθης!

Το απόγευμα της Δευτέρας(24/8) πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς για την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης που και φέτος με έμφαση στα δικά της παιδιά θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πριν την έναρξη της προπόνηση οπού τηρήθηκαν πιστά όλα τα μέτρα που ορίζει το Υγειονομικό πρωτόκολλο υπήρξε ομιλία στους παίκτες που κάθισαν στην εξέδρα σε αποστάσεις με τον Υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος, Δημήτρη Παναγιωτόπουλο να μιλά στους παίκτες για την σεζόν που τελείωσε απότομα πέρσι αλλά και την φετινή που γίνεται με το άγχος του κορονοϊού, καλοσορίζοντας παράλληλα παλιούς και νέους στους οποίους ευχήθηκε καλή σεζόν. Εκ μέρους της διοίκησης τους παίκτες καλωσόρισε ο Ηλίας Κρασούλης, ενω εν συνεχεία ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Στεφανίδης και ο βοηθός του Αντώνης Κασαρτζίδης μίλησαν στους παίκτες για το πρόγραμμα των προπονήσεων το ρόστερ και τους στόχους της ομάδας.

Ακολούθως έγιναν οι πρώτες ασκήσεις και σουτ, ενώ την Τρίτη το μενού θα έχει και τρέξιμο στην Ασπίδα.

 Το παρών στην προπόνηση έδωσαν και τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας(απο αριστερά προς δεξιά): Κώστας Ρούμογλου που επέστρεψε στον σύλλογο μετά την παρουσία του σε Λεύκιππο και πέρσι στον Άθλο Ξάνθης, Αντώνης Μπαλατλιάν που επέστρεψε στον σύλλογο μετά την παρουσία του στα Χανιά και ο Δημήτρης Στεργίου που αποκτήθηκε απο τον Λεύκιππο Ξάνθης.

Ενώ και φέτος η ομάδα θα προσθέσει στη δύναμη της παιδιά που προέρχονται απο τα σπλάχνα της με τους δύο έφηβους, Γιώργο Δελιανίδη(2002) και Πέτρο Χαραλαμπίδη(2004) να προωθούνται στην πρώτη ομάδα

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΔΩ

http://

Share it