Search

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα και το σπουδαίο μήνυμα στο φινάλε της καριέρας του Σταύρου Σταθάκη!

Με φωτογραφία του με την φανέλα της Ξάνθης, που ήταν η πρώτη που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην Α’ Εθνική και έμεινε και τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του, ανακοίνωσε την δύσκολη απόφαση και σε ηλικία μόλις 32 ετών να κρεμάσει τα “ποδοσφαιρικά” και να κλείσει έναν μεγάλο κύκλο στην ζωή του.

Ο Εβρίτης αμυντικός ξεκίνησε απο την ΠΑΕ Θράκη οπού αγωνίστηκε απο το 2004 έως και το 2007 με 54 συμμετοχές και 9 τέρματα μετέχοντας και αυτός στην “ονειρική” πορεία του συλλόγου στις Εθνικές κατηγορίες, για να έρθει το 2007 το μεγάλο άλμα στην Ξάνθη και τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στον ΑΟΞ ο Σταθάκης θα αγωνιστεί απο το 2007 και μέχρι το 2012 μετρώντας συνολικά  38 συμμετοχές σκοράροντας και 2 τέρματα, ενώ την σεζόν 2012-2013 παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στην Κύπρο.

Το καλοκαίρι του 2013 παίρνει την απόφαση να συνεχίσει στην ΑΕΚ που μόλις είχε πέσει στην Γ’ Εθνική, γράφοντας μάλιστα και ιστορία καθώς πέτυχε το πρώτο γκολ της Ενωσης στην Γ’ Εθνική στο ξεκίνημα του…βασανιστικού ταξιδιού της επιστροφής του “Δικεφάλου” μέσα από τα γήπεδα της τρίτης κατηγορίας.

Ακολούθησε η παρουσία του στην Κύπρο με την φανέλα της Αγίας Νάπας(2014-2015) και εν συνεχεία με την επιστροφή στην Ελλάδα η παρουσία σε Λάρισα(2015-2016), Κισσαμικό(2016-2017), Αστέρα Αμαλιάδας(2017-2018), Ιάλυσο Ρόδου(2018-2019) και πέρσι σε ηλικία 31 ετών αποφάσισε να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αλεξανδρούπολη και αν φορέσει την φανέλα του Ιπποκράτη που είναι και η τελευταία της καριέρας του.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ο Σταύρος Σταθάκης γράφει:

Είναι η πιο δύσκολη στιγμή για έναν ποδοσφαιριστή να πει ότι σταματάει το ποδόσφαιρο,αλλα από την άλλη κάθομαι και σκέφτομαι ότι αυτό το άθλημα μου εδωσε την ευκαιρία να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και να παίξω Α Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την γυναίκα μου την οικογένεια μου και τους φίλους μου που όλα αυτά τα χρόνια ητανε δίπλα μου και με στηρίζανε και στις καλές στιγμές και στις κακές στιγμές.

Υ. Γ. Μην σταματήσετε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρα σας.

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Share it