Search

Πρόσθεσαν ποιότητα και εμπειρία με Πολύζο τα Ρίζια!

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ΠΑΕ Ριζίων καθώς έκανε δικό της τον γεννημένο και μεγαλωμένο στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από τις Σέρρες Θόδωρου Πολύζου.

Ο 25χρονος έχει παίξει στη Β’ Εθνική με τον Εθνικό Γαζώρου, στη Γ’ Εθνική με τον Κιλκισιακό, αλλά και σε ομάδες Α’ τοπικού με επιτυχία.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η τρίτη μεταγραφή για την ομάδα μας είναι γεγονός!!! Η Π.Α.Ε.Ριζίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση από τον Φοίνικα Πολίχνης, του ποδοσφαιριστή: Θεόδωρου Πολύζου!!!

Ο Θοδωρής είναι 25 ετών, έχει καταγωγή από τις Σέρρες αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη!!! Βρίσκεται στην περιοχή μας για την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και θα βοηθήσει τη ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της, για όσο καιρό θα βρίσκεται στον Έβρο!!! Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει υψηλές παραστάσεις καθώς έχει αγωνιστεί και σε επαγγελματικές κατηγορίες!!!!

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες Ντίνου Κούη, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική κατηγορία με τον Εθνικό Γαζώρου, Π.Α.Ο.Κουφαλίων Α τοπικό, Φοίνικα Πολίχνης Α1, Κιλκισιακό Γ’ Εθνική, Ιάσον Αυγής Α τοπικό, Καμπανιακό Α1!!!!

Του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!!
Θοδωρή καλώς ήρθες στην οικογένεια της Π.Α.Ε.Ριζίων!!!»

 

Share it