Search

Πρώτο φιλικό ματς, πρώτες εμπειρίες για την Κεπεσίδου στην Πολωνία

Την πρώτη της εμφάνιση, έστω και σε φιλική αναμέτρηση με τη νέα της ομάδα την πολωνική Start Elblag πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα την 1η Αυγούστου η Μάγδα Κεπεσίδου.

Η διεθνής τερματοφύλακας από την Αλεξανδρούπολη άφησε θετικές εντυπώσεις, σε ένα παιχνίδι που ήταν το πρώτο μετά από 5 μήνες απραξίας για τις δύο ομάδες που αγωνίστηκαν λόγω της διακοπής που έφερε ο κορονοϊός.

Μετά την αναμέτρηση μάλιστα, η «Κέπε» μίλησε και για το facebook της ομάδας της λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που που μπορέσαμε να αγωνιστούμε και να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε μετά από αρκετό καιρό χωρίς ματς. Είμαστε χαρούμενοι και για το αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Την Kozalin θα την αντιμετωπίσουμε και στην αρχή του πρωταθλήματος και με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις θα μπορέσουμε να κερδίσουμε και σε εκείνο το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είμαστε πιο δυνατοί από σήμερα. Νομίζω ότι προσωπικά ήμουν καλή, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα. Το ελπίζω. Πώς νιώθω στο Elbląg; Η πόλη είναι αρκετά ευχάριστη. Είδα την παλιά πόλη και τη λάτρεψα. Το μόνο που μου φαίνεται πολύ περίεργο είναι ο καιρός. Μια φορά έχει πολύ ζέστη, ηλιοφάνεια, και μετά από πέντε λεπτά αρχίζει να βρέχει. Αλλά μπορείς να το συνηθίσεις».

Share it