Search

Με Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς και Αβεντισιάν η Ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ ενόψει Μπεσίκτας!

Οι Θεσσαλονικείς προετοιμάζονται με μοναδικό στόχο το πρώτο βήμα για τη συνέχεια τους στα προκριματικά του Champions League, ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Μπεσίκτας την Τρίτη 25 Αυγούστου.

Φυσικά ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ είναι η είσοδός του στους ομίλους της διοργάνωσης και για να γίνει αυτό, το πρώτο εμπόδιο είναι η Μπεσίκτας. Με τους Θεσσαλονικείς να καταθέτουν την Πέμπτη στην UEFA τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα στον πρώτο αγώνα με τους Τούρκους.

Μέσα σε αυτήν είναι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ Σβαμπ και Νινούα, φυσικά ο πρώην “πράσινος” Πασχαλάκης και ο πρώην της Ξάνθης Ζίβκοβιτς, ενώ στην Β’ λίστα βρίσκεται και ο ξανθιώτικης καταγωγής αμυντικός, Αβεντίς Αβεντισιάν(φωτο κατω με τον Πέλκα).

Οι 25 παίκτες της λίστας Α είναι οι: Άκπομ, Ροντρίγκο, Μπαλογιάννης, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Λημνιός, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Νινούα, Πασχαλάκης, Πέλκας, Ρέι, Ζαμπά, Σβαμπ, Σφιντέρσκι, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Τζόλης, Ζίβκοβιτς.

Στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Λύρατζης, Παναγιώτου, Ταλιχμανίδης.

Share it