Search

“Ντόπες” ενόψει Ξάνθης με…τάξιμο συμβολαίου απο Μονεμβασιώτη στους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης!

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη διεξαγωγή των διπλών μπαράζ, μεταξύ Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθης, με τον μεγαλομέτοχο της Αθηναϊκής ΠΑΕ, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να παραθέτει δείπνο σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αυτό έγινε για σύσφιξη σχέσεων ενόψει των διπλών “τελικών” με την Ξάνθη, με τον ισχυρό άνδρα του Απόλλωνα μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr,  να τους “τάζει” ότι όποιοι βοηθήσουν θα ανταμειφθούν με την παρουσία τους στο ρόστερ την επόμενη σεζόν ακόμα και στην κορυφαία κατηγορία! Τοποθέτηση με νόημα, καθώς έτσι λύθηκαν και ορισμένες παρεξηγήσεις με ποδοσφαιριστές, που τους είχε ζητηθεί να λύσουν τα συμβόλαια τους, αλλά εκείνοι αντιδρούσαν (πιο πρόσφατο παράδειγμα ο Μπλάζιτς) και σε ορισμένες περιπτώσεις υπήρξαν εκατέρωθεν εξώδικα (όπως με τον Καραγκούνη).

Βέβαια, τα προβλήματα δεν λείπουν με δεδομένο ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει μόλις 12 ποδοσφαιριστές για το πρώτο ματς στα Πηγάδια το Σάββατο (22/8) και στην καλύτερη περίπτωση -αν δεν προκύψουν απώλειες δηλαδή- έναν ακόμα στη ρεβάνς, καθώς ο Φατιόν που είχε συμπληρώσει κάρτες θα έχει δικαίωμα συμμετοχής τότε

Το θετικό για τους Αθηναίους, πάντως, είναι ότι ο Αναγνωστόπουλος με δεδομένο ότι δεν είχε υπογραφεί το δελτίο μεταβολών του, αν και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό όπου και έχει ανακοινωθεί, ενσωματώθηκε. Μάλιστα, ο γκολκίπερ (δεν έχει άλλο η Αθηναϊκή ομάδα τη δεδομένη στιγμή!) πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Share it