Search

Σέντρα τον Οκτώβριο στην ΕΠΣ Θράκης! Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής! Η απόφαση για τους “μικρούς”!

Τον Οκτώβριο θα έχουμε και πάλι σέντρα στην ΕΠΣ Θράκης, αρχής γενομένης με την Α φάση του Κυπέλλου, ως είθισται να συμβαίνει, ενώ θα ακολουθήσει η σέντρα στα Πρωταθλήματα. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως δεν ορίστηκε ακόμα ημερομηνία για το Super Cup “Νικόλαος Ντοσίδης”, η οποία θα εξαρτηθεί από τις υποχρεώσεις των δύο ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως για άλλη μια σεζόν θα υπάρχει υποχρεωτική παρουσία “μικρού” στις ομάδες τόσο της Α όσο και της Β κατηγορίας. Αναλυτικά:

“Η ΕΠΣ Θράκης ανακοινώνει την ημερομηνία έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2020-21
α) Α φάση κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
β) Έναρξη πρωταθλημάτων Α Κατηγορία 10/10/2020 ΣΑΒΒΑΤΟ
Β Κατηγορία 11/10/2020 ΚΥΡΙΑΚΗ
γ) Τα σωματεία μπορούν να υποβάλλουν τις δηλώσεις συμμετοχής για τα πρωταθλήματα και το κύπελλο στα γραφεία της ένωσης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10/8/2020 μέχρι και 7/9/2020
δ) Η Ημερομηνία διεξαγωγής του Super Cup Νικόλαος Ντοσίδης θα ανακοινωθεί αργότερα αφού καθοριστούν οι υποχρεώσεις των σωματείων ( ΔΟΞΑ Ν ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ) στο πρωτάθλημα Γ Εθνικής κατηγορίας και Κύπελλο Ελλάδος αντίστοιχα.
Όλα τα ανωτέρω θα ισχύσουν εφόσον η πανδημία covid -19 εξελιχθεί ομαλά και δεν υπάρξουν περιοριστικοί όροι.”

 

“Η ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ με τη σύμφωνη γνώμη όλων των σωματείων της Α κατηγορίας και της πλειοψηφίας των σωματείων της Β κατηγορίας ανακοινώνει ότι για την αγωνιστική περίοδο 2020-21:
Α Κατηγορία
Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα ενός (1) ποδοσφαιριστή γεννημένου από την 1/1/2003 και μετά
Β Κατηγορία Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα Δύο (2) ποδοσφαιριστών γεννημένων από την 1/1/2003 και μετά”

Share it