Search

Με Χαριτωνίδη το ξεκίνημα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

Με παρούσες τις νέες Όλγα Βεργίδου, Άννα Καλαντάτζε, Ευαγγελία Μερτέκη, Εύα Γεωργιάδου, Αγάπη Μπρουκς, τις “παλιές” Μαρτίνα Ξανθοπούλου, Μαρία Κλέπκου, Ιωάννα Πολυνοπούλου, Ελισάβετ Ηλιοπούλου, Ανδρομάχη Τσιόγκα, Σταματία Κυπαρίσση και Νικολέτα Καραφουλίδου ξεκίνησε προετοιμασία για τη νεα σεζόν ο ΠΑΟΚ.

Η πρώτη συνάντηση έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του PAOK Sports Arena, με τον assistant του Μίχαλ Μάσεκ και πρώην αρχηγό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννη Χαριτωνίδη να έχει το γενικό πρόσταγμα. Όπως αναφέρει η σελίδα «ΣΤΟ ΦΙΛΕ», ο Σλοβάκος κόουτς αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη καθώς βρίσκεται συο πλευρό της γυναίκας του που έφερε συον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας. Την Πέμπτη 20/08 θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και η Σλοβένα Μόνικα Πότοκαρ, ενώ την επόμενη εβδομαδα θα έρθει και η Σέρβα διαγώνια Μίλιτσα Κούμπουρα.

Οι δύο πρώτες προπονήσεις των «ασπρόμαυρων» περιελάμβαναν βάρη και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα της Τρίτης 19 Αυγούστου μπήκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο, με το πρόγραμμα να προβλέπει ασκήσεις… ενδυνάμωσης και ασκήσεις με μπάλα.

Share it