Search

Π. Παπαϊωάννου: «Πρέπει να γλείψεις για να πας στη NOVA, όλα γίνονται για τους τέσσερις μεγάλους»

Την ανάγκη να υπάρξει νομοθετική παρέμβαση από την κυβέρνηση ώστε υποχρεωτικά να υπάρχει κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά υπογράμμισε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας μιλώντας τη Δευτέρα (17/8) στην ΕΡΑ Σπορ υπογράμμισε τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου και τόνισε ότι τα πάντα γίνονται προς εξυπηρέτηση των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο Π. Παπαϊωάννου δήλωσε:

«Έχω απογοητευθεί, κάθε χρόνο πάμε χειρότερα… Δε ξέρω αν έχει πιάσει πάτο το ποδόσφαιρο ή αν έχει κι άλλο. Δεν υπάρχει ισονομία στο ποδόσφαιρο. Στα τηλεοπτικά όλα γίνονται με μπαλώματα και γλειψίματα. Να βάλεις κάποιον μέσο να πάει σε μεγάλη ομάδα να γλείψει για να πας στη Nova… Σε αυτή τη Nova που χάρισε το κράτος αν δεν κάνω λάθος 300 εκατομμύρια. Καμία κυβέρνηση δεν έχει λύσει το θέμα. Μόνο μπαλώματα…

Κακώς είναι και 14 οι ομάδες στη Σούπερ Λιγκ 1 αν δεν αντέχουν. Η Nova γκρίνιαζε όταν είχε όλες τις ομάδες πλην ΠΑΟΚ με 31 εκατομμύρια και τώρα με 7-8 ομάδες χωρίς ΠΑΟ και ΠΑΟΚ δίνει 35 εκατομμύρια. Κάτι δεν πάει καλά εκεί…

Αν δε νομοθετήσει η κυβέρνηση κεντρική διαχείριση δε θα γίνει τίποτα. Ας παίξει μόνη της η ομάδα που δε θέλει κεντρική διαχείριση. Οι επτά ομάδες (σ.σ. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Λαμία, Παναιτωλικός, Βόλος, Ξάνθη και ΌΦΗ) κρατάμε το λόγο μας και φοράμε παντελόνια. Είπαμε ότι δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα αν δεν έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτικά συμβόλαια. Ας παίξουν οι υπόλοιπες. Μόνο ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ μπορούν να έχουν δικό τους κανάλι.

Στην ΕΠΟ έχουν αλλάξει κάποια πράγματα αλλά δεν έχουν γίνει τα βήματα που έπρεπε. Κοιτούν να ρίξουν πρόστιμα στα σωματεία για βγάλουν χρήματα. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Αν και η επόμενη διοίκηση κινείται με βήματα χελώνας όλο το ποδόσφαιρο θα γίνει ερασιτεχνικό.

Κάποιοι τα θέλουν κάθε χρόνο όλα… Μην μας πάρει κανένας την πίτα. Όλα γίνονται για τους τέσσερις μεγάλους».

Share it