Search

Αποχωρεί μετά απο 17 χρόνια απο την ΕΠΣ Θράκης και επιστρέφει στη Σύρο ο Στέφανος Κουμπαράκης

Μια σημαντική απώλεια θα έχει τη νέα χρονιά η ΕΠΣ Θράκης και γενικά η Θρακιώτικη διαιτησία, με τον μοναδικό διαιτητή που βρίσκεται στους πίνακες της Super League απο την περιοχή να αποχωρεί μετά απο 17 ολόκληρα χρόνια παρουσίας.

Ο λόγος φυσικά για τον Στέφανο Κουμπαράκη που παρέμεινε στην Κομοτηνή και μετά το πέρας των σπουδών του, με την πόλη της Θράκης άλλωστε να αποτελεί την βάση του και για το χτίσιμο της οικογένειας του καθώς παντρεύτηκε και έγινε και μπαμπάς όντας μέλος των διαιτητών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης, στην οποία πήρε μεταγραφή απο την ΕΠΣ Κυκλάδων όταν απο την Σύρο μετακόμισε στην Κομοτηνή για σπουδές.

Ο Κουμπαράκης όντας μέλος της ΕΠ Θράκης ήταν ανάμεσα στα ταλέντα των μικρών Εθνικών κατηγοριών και τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια απο τις πιο σταθερές σφυρίχτρες της μεγάλης κατηγορίας με πολλούς να θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να γίνει και διεθνής!

Ωστόσο το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ο Στέφανος μαζί με την σύζυγο τους και το μωράκι τους θα επιστρέψουν στην ιδιαίτερη πατρίδα του Σύρο, και ο ίδιος θα ενταχθεί ξανά στην δύναμη της ΕΠΣ Κυκλάδων, με τον Κουμπαράκη ήδη να έχει βρει και δουλειά σε γυμναστήριο την οποία θα συνδυάσει φυσικά με την διαιτησία.

Μάλιστα για την μεταγραφή του Κουμπαράκη στην ΕΠΣ Κυκλάδων δηλώσει έκανε στο koinignomi.gr ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Φρέρης, που σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι το οποίο επιδιώκαμε εδώ και καιρό, ώστε να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερα κίνητρα σε νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τη διαιτησία. Ήταν σίγουρα μία δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα επίπονη για τον ίδιο τον Στέφανο, γιατί μετά από τόσα χρόνια έπρεπε να κάνει όλες τις διαδικασίες για να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ταυτόχρονα να αποχαιρετήσει τους φίλους που έχει κάνει στο πέρασμα των χρόνων και επίσης να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει στο νησί μαζί με την οικογένειά του».

Share it