Search

Κάτοικος Κω ο Συνοδινός μετά το «διαζύγιο» με Αλεξανδρούπολη!

Στη Γ’ Εθνική θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Σίμος Συνοδινός.

Μετά τον… όχι και τόσο βελούδινο χωρισμό του με την Αλεξανδρούπολη FC (θυμηθείτε εδώ), ο νεαρός τερματοφύλακας βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που είναι ο Α.Ο. Πυλίου Κω.

Η ανακοίνωση της νέας του ομάδας:

«Ο Α.Ο. Πυλίου Κω, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον 25χρονο τερματοφύλακα Συμεών Συνοδινό, πραγματοποιώντας έτσι την έκτη φετινή μεταγραφική κίνηση του σωματείου εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, που θα βρει την ομάδα στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ελλάδος.

Κάνοντας μια αναδρομή στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία και στο πλούσιο βιογραφικό του Κομοτηναίου πορτιέρε, αναφέρουμε τις συμμετοχές του στα τμήματα υποδομής Κ17 και Κ20 του Α.Π.Σ. Πανθρακικός ΠΑΕ και τις συνεργασίες του διαδοχικά με, Α.Ο. Καβάλας, Α.Π.Ο. Λεβαδειακός ΠΑΕ, Δόξα Νέου Σιδεροχωρίου, Α.Ο. Τηλυκράτη Λευκάδας και Αλεξανδρούπολη F.C.

Γνωρίζοντας καλά την πίεση για τον τερματοφύλακα και το βάρος, που σηκώνει στους ώμους υπερασπιζόμενος τα δοκάρια της ομάδας του, έρχεται να προστεθεί ως νέο μέλος στην οικογένειά μας.

Τον καλωσορίζουμε στο νησί και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη, και κάθε ατομική και συλλογική επιτυχία με τη φανέλα του Α.Ο. Πυλίου Κω.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Πυλίου Κω»

Share it