Αποφασίζει την Τετάρτη για αναδιάρθρωση και Γ’ Εθνική η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ!

Την ερχόμενη Τετάρτη (17/8) έχει προγραμματιστεί κρίσιμη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία θα έχει την ιδιαιτερότητα πως θα συνεδριάσει για πρώτη φορά παρουσία του νέου επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Πέρα από τα θέματα διαιτησίας, που εκ των πραγμάτων θα συζητηθούν με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ίδιο τραπέζι, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής θα συζητήσουν και το υπό διαβούλευση Σχέδιο Νόμου του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ακόμη δύο κρίσιμα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος είναι αυτό της ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης της δεύτερης (Super League 2) και τρίτης (Football League) τη τάξει εθνικής κατηγορίας, όπως επίσης το σενάριο αλλαγής του Παγκρητίου από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στον φάκελο διεκδίκησης του τελικού της νεοσύστατης διοργάνωσης του Κόνφερενς Λιγκ.

Τέλος, στα θέματα ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου θα αποφασιστεί ο τρόπος διεξαγωγής του, αν δηλαδή θα γίνει με εννέα η δέκα ομίλους και πως.

Share it