Search

Video: “Ισοπέδωσε” με οκτάρα την Μπαρτσελόνα και βλέπει…κούπα η Μπάγερν Μονάχου!

Με απόδοση βγαλμένη από… ηλεκτρονικό παιχνίδι, η ομάδα του Χάνσι Φλικ έκανε πλάκα στην άθλια αμυντικά Μπαρτσελόνα με 8-2, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στα ημιτελικά του φετινού Champions League και δείχνοντας πως είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου!

Για τους ηττημένους, το τελικό αποτέλεσμα και το γεγονός ότι συνιστά την βαρύτερη ήττα στην ευρωπαϊκή ιστορία τους… μιλούν από μόνα τους, με το κέντρο και την άμυνα τους να… πελαγοδρομεί σε κάθε σχεδόν φάση της αναμέτρησης. Και τον “υπνοβάτη” Σετιέν να επιβεβαιώνει πως είναι ίσως ο χειρότερος προπονητής που έκατσε στον πάγκο των “μπλαουγκράνα” την τελευταία δεκαετία.

Το ματς ξεκίνησε με απίστευτο ρυθμό και δράση προϊδεάζοντας για την τρελή εξέλιξή του. Πριν καν συμπληρωθούν τέσσερα λεπτά από την έναρξη o Πέρισιτς βγήκε από αριστερά – ο Σεμέδο δεν ήταν στη θέση του όπως και σε όλο το ματς- και μετά απο συνεργασία των Μίλερ και Λεβαντόβσκι ο πρώτος με ένα χλιαρό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η Μπάρτσα δεν άργησε να ισοφαρίσει, αλλά όχι με δικό της γκολ, αλλά με αυτογκόλ για την ακρίβεια όταν στο έβδομο λεπτό ο Άλμπα έκανε το γύρισμα από αριστερά για τον Σουάρες, ο Αλάμπα προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά κρέμασε τον Νόιερ για το 1-1.

Στο 22ο λεπτό ο Σέρτζι Ρομπέρτο έχασε μόνος του την μπάλα στη μεσαία γραμμή και ο Γκνάμπρι βγήκε από αριστερά, έσπασε στον στον Πέρισιτς και ο Κροάτης με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Τερ Στέγκεν και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Μπάγερν. Στο 27′ η Μπάγερν σκόραρε ξανά όταν μετά απο εξαιρετική πάσα του Γκορέτσκα στην πλάτη του Λαγλέ ο Γκνάμπρι νίκησε τον Τερ Στέγκεν για το 3-1. Το 4-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Μίλερ μετά απο πάσα του Κίμιχ στο 31′.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "RESULT idas Danke 2 BAYERN MUNCHEN 8"

Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα μπήκε με γκολ, όταν στο 57′ ο Σουάρες άδειασε με τρομερή ντρίμπλα τον Μπόατενγκ και με σουτ νίκησε τον Νόιερ και μείωσε σε 2-4. Η χαρά των Καταλανών δεν κράτησε καθώς η Μπάγερν σημάδεψε την άθλια δεξιά αμυντική γραμμή της Μπάρτσα και του εκτός τόπου και χρόνου Σεμέδο και σκόραρε ακόμη 4 γκολ! Στο 63′ ο Ντέιβις πέρασε σαν σταματημένο τον Σεμέδο και με γύρισμα στην περιοχή βρήκε τον Κίμιχ για το 5-2. Στο 82′ ο Κουτίνιο “τρύπησε” απο τα αριστερά στην περιοχή και με σέντρα πάρε-βάλε βρήκε τον Λεβαντόφσκι που με κεφαλιά έγραψε το 6-2.  Το σκορ έκλεισε ο Φιλίπε Κουτίνιο ο οποίος παίζει στην Μπάγερν δανεικός από την Μπαρτσελόνα. Με δύο γκολ σε τρία λεπτά (86′, 89′) ολοκλήρωσε τη μοναδική παράσταση της Μπάγερν και τον διασυρμό της Μπαρτσελόνα.

https://www.youtube.com/watch?v=uC43iZEwLdU

Μπαρτσελόνα (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λαγκλέ, Άλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο (46’ Γκριεζμάν), Μπουσκέτς (70’ Φάτι), Ντε Γιόνγκ, Βιδάλ, Σουάρες, Μέσι.

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ (76’ Ζίλε), Αλάμπα, Ντέιβις (84’ Ερναντές), Τιάγκο, Γκορέτσκα (84’ Τολισό), Γκνάμπρι (75’ Κουτίνιο), Μίλερ, Πέρισιτς (67’ Κομάν), Λεβαντόφσκι.

Share it