Search

Τριήμερο φιλανθρωπικό τουρνουά στην Ξάνθη για την στήριξη της “Τράπεζας της Αγάπης” της Ιεράς Μητρόπολης!

Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλια προχώρησε μια παρέα φίλων που διοργανώνει το τριήμερο 15-16-17 Αυγούστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου του Απόλλωνα Ξάνθης, στην Εκτενεπόλ, φιλανθρωπικό τουρνουά για την στήριξη της “Τράπεζας της Αγάπης” της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης.

Το “Τραπέζι της Αγάπης” λειτουργεί εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια. Απο τις αρχικές του εγκαταστάσεις στην Πλατεία Μητροπόλεως (όπου σήμερα λειτουργεί το Κοινωνικό Ιατρείο), μεταστεγάστηκε εδώ και λίγα χρόνια σε κτίριο επι της  οδού  Βλαχοπούλου (όπου και τα Γραφεία της Εξωτερικής Ιεραποστολής και του Χριστιανικού Συλλόγου “Τίμιος Πρόδρομος”). Προσφέρει καθημερινά περί τα 150-200 γεύματα σε μοναχικούς και άπορους συνανθρώπους μας. Η παρασκευή των γευμάτων και η κατ’ οίκον διανομή τους γίνεται απο ένα διευρυμένο δίκτυο εθελοντών.

Το τουρνουά διοργανώνουν οι Θεμης Γαβριηλιδης, Ζησης Γκουντάκος, Παντελής Παπαδόπουλος, Σταύρος Κωνσταντινίδης, Ανέστης Δαρδας, Γιώργος Χατζηαντωνίου, Γιώργος Πετρίδης, Βαγγέλης Πανδράκης και Κλέαρχος Κοντογιαννίδης. Η τιμή εισόδου είναι 2 ευρώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6986582350

Share it