Search

Ευχάριστα τα μαντάτα απο τα τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκαν απο τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου!

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, ανακουφίζοντας άπαντες στον σύλλογο.

Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως βρέθηκαν 4 θετικά κρούσματα ποδοσφαιριστών της ομάδας(δείτε ΕΔΩ) και με άμεσες κινήσεις της διοίκησης και του Προέδρου της ομάδας Φίλιππου Τσουρπουδή κλήθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να περάσει απο τεστ σύσσωμη η ομάδα όπως και συνέβη απο την Δευτέρα(11/8) έως και την Τετάρτη(12/8) με τα νέα απο τα τεστ να είναι άκρως θετικά καθώς δεν βρέθηκε κανένα άλλο θετικό κρούσμα.

Πλέον στην ομάδα της Ροδόπης μπορούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις, εκτός των 4 παιδιών που είναι σε καραντίνα και θα υποβληθούν σε νέες εξετάσεις και μόλις το ξεπεράσουν θα επιστρέψουν και αυτοί στις προπονήσεις του συλλόγου. Ενώ το επόμενο διάστημα ο Σπύρος Κουτσογιάννης σε συνεργασία με την διοίκηση θα επαναπροσδιορίσουν το ζήτημα των φιλικών αλλά και το πως θα συνεχιστεί η προετοιμασία του συλλόγου ενόψει της επιστροφής της στην Γ’ Εθνική οπως φυσικά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Share it