Search

Για τις 24 Αυγούστου μετατίθεται η έναρξη προετοιμασίας του Άρδα λόγω κορονοϊού και Τουρκίας

Την σύσταση της ΕΠΣ Έβρου προς τα σωματεία περί παύσης κάθε αθλητικής δραστηριότητας για 10 μέρες λόγω της έξαρσης του covid-19, ακολουθεί ο Άρδας Καστανεών που άλλαξε την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας του, η οποία εντέλει θα ξεκινήσει στις 24/8.

Η ομάδα του Βόρειου Έβρου έχει βέβαια και έναν δεύτερο λόγο να αναστείλει τις προπονήσεις της καθώς αρκετοί της παίκτες, στρατιωτικοί στο επάγγελμα, απουσιάζουν όντας σε επιφυλακή εξαιτίας των όσων συμβαίνουν με την Τουρκία στο Αιγαίο.

Η σχετική ανακοίνωση του Άρδα:

«Δεδομένων των περιστάσεων και την κατάσταση που επικρατεί στον νομό, με την παρατηρητικότητα σε κρούσματα κορωνοϊού πιο έντονη από ποτέ, καθώς και την κατάσταση επιφυλακής στην οποία τίθενται σχεδόν καθημερινά οι ένστολοι μας, κι έπειτα από θερμή παράκληση της Ε.Π.Σ. Έβρου, τα σωματεία της δύναμης της να παύσουν κάθε αθλητική δραστηριότητα για τις επόμενες 10 ήμερες, σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Γιώργο Ναλμπάντη, η έναρξη της προετοιμασίας μας μετατίθεται για μια βδομάδα αργότερα.
Νέα ημερομηνία πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας μας η Δευτέρα 24 Αυγούστου και ώρα 18:30.

Ευχόμαστε Καλή Παναγία σε όλους, Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες, Χρόνια Πολλά στους απανταχού Χριστιανούς με προσοχή κι ατομική υπευθυνότητα!»

Share it