Search

Τέλος εποχής για τον Εχίνο Σπορ! Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα μετά απο 18 χρόνια!!!

Μετά το 2002 όταν και συμμετείχε για πρώτη φορά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης οι ιθύνοντες του Εχίνου πήραν μια αρκετά δύσκολη αλλά… αναμενόμενη απόφαση.

Η ομάδα του Εχίνου που σε μόλις 18 χρόνια ζωής έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας το 2008, ένα Κύπελλο το 2006, δύο ακόμη συμμετοχές σε τελικούς τους οποίους έχασε με 1-0(2007) και 2-1(2010) απο τον Ορφέα Ξάνθης,  ενώ συμμετείχε για τρεις σεζόν στην τότε ισχυρή Δ’ Εθνική ωστόσο η ασυνενοησία όπως τονίζουν ιθύνοντες της ομάδας και ο κορεσμός στον οποίο περιήλθε η ομάδα και ήταν εμφανής τον τελευταίο χρόνο έφεραν αυτή την απόφαση.

Να σημειώσουμε πως πρόθεση είναι να μην “σβήσει” τελείως ο σύλλογος αλλά με προπονητή τον Εκρέμ Καμπούρ να διατηρηθεί η Ακαδημία του συλλόγου ώστε να μπούν οι βάσεις τη νέα χρονιά ο σύλλογος να επανέλθει δίνοντας βάση στα δικά του παιδιά.

Να αναφέρουμε πως ο Εχίνος απο την στιγμή που δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα αυτόματα γίνεται η ομάδα που δεδομένα υποβιβάζεται απο την Α’ στην Β’ κατηγορία, και έτσι θα μπορεί να επανέλθει τη νέα χρονιά συμμετέχοντας στην Β’ κατηγορία.

Έτσι οριστικά μετά και το φινάλε των δηλώσεων συμμετοχής στην Α’ κατηγορία της σεζόν 2020-2021 θα συμμετέχουν 14 ομάδες, και πιο συγκεκριμένα οι: Ηρακλής Ζυγού, Φίλιππος Δροσερού, ΑΟ Βιστωνίδα, Απόλλων Ξάνθης, Ασπίδα Ξάνθης, Άρης Πετεινού, Παύλος Μελάς Κουτσού, Ελπίδα Γενισέας, Ερμής Μάνδρας, Άτλας Σελίνου, Απόλλων Διομηδείας, Κεντητή, ΑΕ Ξάνθης και Αετός Τοξοτών

Share it