Search

Αλήθειες και ψέματα για την αλλαγή ιδιοκτησίας της Ξάνθης και την επόμενη μέρα!

Ακόμα ένα όνομα έπεσε σήμερα στην μεγάλη η αλήθεια είναι, με απίστευτες ανακρίβειες και ελάχιστα να πέφτουν μέσα όλο αυτό το διάστημα, ονοματολογία για το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης με το οποίο θα μπει σε νέα εποχή.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία της ονοματολογίας που δεν έχει καμία αξία καθώς μιλάμε για μια σοβαρή διαδικασία σε εξέλιξη και θα πρέπει να περιμένουμε να δοθεί το “πράσινο φως” απο την Ε.Ε.Α ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η αγοραπωλησία. Κάτι που θα μας επιτρέψετε ως μέσο να το σεβαστούμε και παρά τις πληροφορίες που έχουμε να μην εμπλακούμε ούτε σε ονοματολογία ούτε τίποτα τέτοιο.

Ωστόσο καλό θα είναι κάποια πράγματα να μπουν στην θέση τους και επειδή αυτές τις μέρες έχουν γραφτεί σημεία και τέρατα θα προσπαθήσουμε να…διαλευκάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα δεδομένα

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με μια σχετική σειρά:

  • Ναι όντως, φαίνεται να είναι το φαβορί για να αναλάβει την Ξάνθη  ο Έλληνας ομογενής από την Αυστραλία που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς και με πολύ μεγάλη επιτυχία μάλιστα.
  • Ναι όντως, πρόκειται για πολύ μεγάλο οικονομικό μέγεθος που χρόνια τώρα θέλει να ασχοληθεί με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, και η Ξάνθη μοιάζει η ιδανική ευκαιρία για επιλογή για αυτό έχει εκφράσει άλλωστε και ενδιαφέρον.
  • Ναι όντως, υπάρχει πλάνο για την επόμενη μέρα του ΑΟΞ. Πλάνο ώστε αυτή η επένδυση που θα γίνει να είναι αποδοτική, κανείς δεν μπορεί να μιλά για τίτλους και Ευρώπες καθώς όλα αυτά ειναι μακρινά που μπορεί να έρθουν αλλά δεν είναι ο άμεσος στόχος.
  • Ναι όντως, πρώτος και κύριος στόχος είναι η Ξάνθη να γίνει ξανά σημείο αναφοράς με παραγωγή και αξιοποίηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών η αγορά παικτών με μεταπωλητική αξία που θα κάνουν την ομάδα κερδοφόρα, άλλωστε τα έσοδα και η υγεία μπορούν να ανοίξουν την όρεξη και για άλλα πράγματα.
  • Ναι όντως, αν ολοκληρωθεί, πρώτα ο Θεός, η αγορά της ΠΑΕ απο τον συγκεκριμένο όμιλο εταιριών τότε ο ΑΟΞ αλλάζει επίπεδο και πιθανοτατα και στο άμεσο μέλλον να μπορεί να είναι εμφανές αυτό με κάποιες βελτιώσεις που θα γίνουν σε όλα τα επίπεδα.
  • Δεν γνωρίζω αν οριστικά θα έχει και ποιό ρόλο ο Ανέστης Τσετινές, αλλά ΜΑΚΑΡΙ να έχει, θα είναι τεράστιο κέρδος για τον ΑΟΞ να “εκμεταλλευτεί” τις γνώσεις, την εμπειρία και τις γνωριμίες του ξανθιώτη μάνατζερ. Ενός ανθρώπου που δεν χρειάζεται να γράψω εγώ για την δουλειά του άλλωστε το βιογραφικό και οι επιτυχίες του τα λένε όλα.
  • ΟΧΙ δεν είναι τοσο φίλος του ΠΑΟΚ όσο άφησε να εννοηθεί ο Αλέκος ο Κούγιας σε πρόσφατη ανακοίνωση του, ΑΟΞ ήταν και είναι ο άνθρωπος αν και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι ομάδα είναι κάποιος αλλά το έργο του, άλλωστε αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ οπού ο πατέρας του Γιώργος ήταν προπονητής στην ομάδα ενώ ο αδερφός του Νίκος έπαιξε και αυτος στην Ξάνθη, ενώ υπηρέτησε την ομάδα και απο την θέση του Τιμ Μάνατζερ το 2010.
  • Εν κατακλείδι είτε ο Τσετινές είτε κάποιος άλλος αναλάβει ένα τόσο σημαντικό πόστο το μόνο σίγουρο είναι πως κανένας επενδυτής δεν ενδιαφέρεται για το τι ομάδα υποστηρίζει κάποιος αλλά για το πλάνο που υπάρχει.
  • ΟΧΙ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις αστειότητες που γράφτηκαν σήμερα περί εμπλοκής Σαββίδη η Μελισσανιδη.
  • Επιτέλους θα πρέπει να σταματήσει αυτή η ηλιθιότητα και διασπορά ψευδών ειδήσεων με τον Καλπαζίδη και την εμπλοκή του στην ΠΑΕ που ΠΟΤΕ δεν υπήρξε, το αν αγόρασε το ξενοδοχείο δεν τον κάνει επενδυτή ούτε ιδιοκτήτη ούτε τίποτα στην ΠΑΕ και αυτο οι…Σουζάνες του κόσμου τούτου πρέπει να το αντιληφθούν.
  • Είναι ξεδιάντροπο και εκτός πραγματικότητας τα σενάρια περί μπροστινού οποιουδήποτε. Ούτε ο νέος επενδυτής ούτε οι συνεργάτες του έχουν την παραμικρή σχέση με κανέναν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και τα συναφή.
  • Δυστυχώς σε μια χώρα όπως την δική μας και ένα εξαθλιωμένο προϊόν οπως είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο το ένας ένας άνθρωπος που θέλει να ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ και να βοηθήσει την πατρίδα του και μια περιθωριοποιημένη απο το κράτος περιοχή τους φαίνεται περίεργο.
  • Υπάρχουν και αυτοί οι ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ που έρχονται με σκοπό να βάλουν χρήματα όχι για ελλεημοσύνη αλλά πιστεύοντας σε ένα πρότζεκτ, χωρίς να τους ενδιαφέρει κάτι άλλο.
  • Όποτε αυτή η μπουρδολογία περι παραρτήματος και πολυιδιοκτησίας επιτέλους πρέπει να τελειώσει και να αφήσουν τους ανθρώπους να φτιάξουν και βελτιώσουν αυτό το σαθρό προϊόν
  • Το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη απο ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ όπως ο Μπούσης του ΟΦΗ, ο Κωστούλας του Παναιτωλικού κ.α. όπως είναι και οι άνθρωποι που θέλουν να βάλουν τα λεφτά τους για να αγοράσουν την Ξάνθη την οποία θεωρούν ΜΑΓΑΖΙ-ΓΩΝΙΑ, που είναι κιόλας άλλωστε ομάδα με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, ιδιόκτητο γήπεδο και χωρίς κανένα χρέος δεν υπάρχουν πολλές.
  • ΟΧΙ δεν θα αλλάξει έδρα η ομάδα, έδρα της Ξάνθης ήταν και θα παραμείνει το Xanthi Arena που με βελτιώσεις μπορεί να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο με ανέσεις, άλλωστε είναι απο τα πιο ποδοσφαιρικά γήπεδα της χώρας που με την στήριξη και του κόσμου της ομάδας, αν γεμίσει μπορεί να γίνει ξανά ΕΔΡΑ και φόβητρο για όλους τους αντιπάλους.
  • ΟΧΙ δεν υπάρχει καμία σχέση με Κύπρο όπως γράφετε δεξιά και αριστερά σε μια προσπάθεια να εμπλέξουν την Ξάνθη και το νέο επενδυτή στα φαντασιοπληκτα σενάρια τους
  • Κλείνοντας αυτό που μόνο πρέπει να κρατήσουν ΟΛΟΙ είναι πως η αλλαγή στον ΑΟΞ δεν γίνεται απο κανένα λαμόγιο ούτε απατεώνες όπως είχε πει άλλωστε οτι θα κάνει ο Χρήστος Πανόπουλος, γίνεται απο σοβαρούς ανθρώπους που έρχονται να επενδύσουν τα χρήματα τους σε ένα πρότζεκτ που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Και είναι δεδομένο πως τόσο ο κόσμος της ομάδας αλλά και όλη η ΠΟΛΗ και η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ θα πρέπει να σηκώσουν ένα μεγάλο τείχος γύρω απο αυτή την προσπάθεια και ΟΛΟΙ σαν ΕΝΑ να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Γιατί πιστέψτε με πραγματικά αξίζει τον κόπο

Share it