Search

Υποτροφία στην Αμερική διεκδικεί η Όλγα Στούρα του ΟΦΘΑ!

Τα φτερά της για τις Η.Π.Α. ανοίγει η Όλγα Στούρα.

Η 15χρονη διεθνής κολυμβήτρια του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΖ Sport Scholarships και θα διεκδικήσει υποτροφία για την Αμερική το 2023,αφού δηλαδή ολοκληρώσει το σχολείο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΖ Sport Scholarships:

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε άλλη μία ελπιδοφόρα Ελληνίδα κολυμβήτρια στην AZ Sport Scholarships!

Η Όλγα Δήμητρα Στούρα του ΟΦΘΑ, είναι μόλις 15 ετών, ωστόσο ξέρει να θέτει στόχους και να τους υλοποιεί!

Η διεθνής ταλαντούχα κολυμβήτρια από την Αλεξανδρούπολη που ήταν μέλος της χάλκινης ομάδας 4×100 μικτής ομαδικής της Ελλάδας στους τελευταίους Μεσογειακούς, έχει όνειρο να σπουδάσει στις ΗΠΑ και η AZ Sport Scholarships θα είναι δίπλα της για να το καταφέρει το 2023!

Η Όλγα είναι η μικρή της AZ Sport Scholarships, αλλά η έως τώρα αθλητική της διαδρομή σε συνδυασμό με τις άριστες ακαδημαϊκές επιδόσεις της και τη θέληση που δείχνει να ζήσει το όνειρο της Αμερικής, μας κάνουν να αισθανόμαστε σίγουροι γι’ αυτήν ότι θα καταφέρει να εξασφαλίσει υποτροφία κορυφαίο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ!

Οι επιτυχίες της στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων σε #events της κατηγορίας της, είναι ενδεικτικό των υψηλών προδιαγραφών της συγκεκριμένης αθλήτριας!

Εφόσον επιθυμείς και εσύ να δεις αν έχεις πιθανότητες να βρεις μια υποτροφία στην Αμερική και να γίνεις student-athlete, απλά επικοινώνησε μαζί μας https://bit.ly/2ZP8UXs

Share it