Search

Πρώτα η δικαίωση στο Διαιτητικό και ακύρωση του μπαράζ σκάνδαλο και μετά έρχεται…κύμα αλλαγών στον ΑΟΞ!

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο που θα διεξαχθεί στις 17:00 είναι στραμμένο το ενδιαφέρον σύσσωμης της Ξάνθης, εκεί όπου η ξανθιώτικη ομάδα διεκδικεί την ακύρωση του μπαράζ-σκάνδαλο που όρισαν ΕΠΟ και Λίγκα.

Και φυσικά όταν λέμε σκάνδαλο δεν αφορά την προκήρυξη που σωστά όριζε την διεξαγωγή του, ωστόσο παρότι η ΕΠΟ είχε ορίσει μετά απο προτροπή της UEFA ως καταληκτική ημερομηνία της 3 Αυγούστου ξαφνικά μια απλή Επιτροπή και ούτε καν η Εκτελεστική Επιτροπή να αλλάξει την ημερομηνία καθώς ήταν αδύνατο να γίνει μπαράζ και ήδη τόσο η Ξάνθη όσο και ο Απόλλων Σμύρνης θεωρούν σαν οτι μπαράζ δεν γίνεται οποτε έλυσαν αρκετά συμβόλαια και δη ο ΑΟΞ.

Στην σημερινή(10/8) εκδίκαση τόσο η Ξάνθη όσο και οι Απόλλων Σμύρνης και Χανιά ζητούν το αυτονόητο δηλαδή την άμεση ακύρωση του μπαράζ, με τους δύο τελευταίους να διεκδικούν και την άνοδο τους μέσω μίνι-αναδιάρθρωσης. Μια ακύρωση που θα σημάνει την άμεση παραμονή της Ξάνθης και θα της δώσει επιτέλους την δυνατότητα να τρέξουν όλες οι υπόλοιπες εξελίξεις που πιστέψτε μας θα είναι αρκετές και ριζικές.

Μάλιστα ήδη έχει δρομολογηθεί την Τρίτη, και με πίστη πως η Ξάνθη που θα εκπροσωπηθεί απο μια εξαίρετη δικηγόρος την Έλλη Ρίζου δικαιωθεί, θα έχουμε αρκετά σημαντικές ανακοινώσεις με πιο σημαντική αυτή του ανθρώπου που θα τρέξει όλες τις εξελίξεις στην ομάδα και ανοίγει τον δρόμο για την είσοδο του νέου επενδυτή και ιδιοκτήτη του ΑΟΞ μέχρι τέλος του μήνα.

Share it