Search

Κρέμασε τα παπούτσια του στα 42 του χρόνια ο Καρδαμανίδης!

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Γιάννης Καρδαμανίδης.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο παίκτης του Άθλου Ορεστιάδας που αγωνίστηκε επίσης σε Βύσσα, ΑΟ Ορεστιάδας (9 χρόνια πανηγυρίζοντας μία παρουσία σε τελικό πρωταθλήματος και μία άνοδο), Μίλωνα, Παιανία, Δραπετσώνα κ.α., γνωστοποίησε την απόφαση του να σταματήσει το βόλεϊ.

Αναλυτικά:

«Ξεκίνησα το βόλεϊ σε πολύ μικρή ηλικία με αγάπη για τον αθλητισμό για ένα πάθος που με διέκρινε μέχρι το τέλος.

Η απόφαση μου να αποχωρίσω από το αγωνιστικό κομμάτι δεν παρθηκε εύκολα, με βασάνιζε πολύ καιρό, ήταν μια δύσκολη απόφαση. Στο διάστημα αυτό έδωσα αλλά και έμαθα πολλά, συνάντησα πολλές δυσκολίες και εμπόδια, τραυματισμούς και εγχειρήσεις, όμως η πίστη μου να φτάσω μέχρι το τέλος ήταν μεγαλύτερη. Αναπολώντας τα χρόνια αυτά δεν μπορώ να περιγράψω το πως αισθάνομαι, μόνο θετικά μπορώ να τα αξιολογήσω, έζησα αναμικτα συναισθήματα χαρές, γέλια, αγωνίες, πίεση, στενοχώριες στις ήττες.

Ζήσαμε σπουδαίες στιγμές, είχαμε και άσχημα παιχνίδια, αλλά προσωπικά θα κρατήσω τις καλές αναμνήσεις που είναι και οι περισσότερες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, τον αγνό φίλαθλο, τους συναθλητές μου, τους προπονητές που συνεργαστικα, τους διοικητές της μονάδας μου που με διευκόλυναν για να έχω την δυνατότητα να αγωνίζομαι.

Τον ΑΘΛΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ την τελευταία μου ομάδα που θεωρώ οικογένεια μου και πάντα θα βρίσκομαι κοντά της, θέλω να πιστεύω ότι ήμουν αντάξιος τον προσδοκιών της, και τέλος τους ανθρώπους που ήταν πιο κοντά μου η σκιά μου την σύζυγο μου Βασιλική και την κόρη μου Κατερίνα Μυριαμ.

Με εκτίμηση καρδαμανιδης Ιωάννης»

Share it