Search

Μόλντε – Μπραν Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

Αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική στη νορβηγική Ελιτεσέριεν, με τη Μόλντε να υποδέχεται τη Μπραν στο «Άκερ Στάντιον». Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:30.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος στο Sentragoal.

ΜΟΛΝΤΕ: Εξαιρετική η εμφάνιση που έκανε την περασμένη αγωνιστική απέναντι στη Σταρτ εντός έδρας. Είχε τον πρώτο λόγο από το ξεκίνημα του αγώνα μέχρι και το τέλος. Έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και οδηγήθηκε εύκολα στη νίκη με 5-0. Έτσι παρέμεινε στην 2η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο μείωσε τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ στους 4 βαθμούς, καθώς η δεύτερη έφερε ισοπαλία με τη Βαλερένγκα.

Αρκετά ικανοποιητικό το πρόσωπό της έως τώρα, ωστόσο οφείλει να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της, αφού η μάχη για τον τίτλο θα είναι δύσκολη. Καλή η παράδοση που κρατάει κόντρα στη Μπραν, μετρώντας 6 σερί ματς χωρίς ήττα.

ΜΠΡΑΝ: Προηγήθηκε από το 9ο λεπτό κόντρα στη Βαλερένγκα εντός έδρας, όμως της στοίχισαν τα αμυντικά λάθη και με δύο πέναλτι γνώρισε την ανατροπή και ηττήθηκε με 2-1. Αξιόμαχη ήταν βέβαια η εικόνα της, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Γενικότερα, η πορεία της είναι αρκετά μέτρια μέχρι στιγμής, λαμβάνοντας την 9η θέση με 15 βαθμούς σε 12 ματς. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, καθώς μετράει 5 σερί ματς χωρίς νίκη. Δεν έχει κερδίσει στην έδρα της Μόλντε από το 2006, μετρώντας 12 σερί επίσημα παιχνίδια χωρίς νίκη στο «Άκερ Στάντιον».

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία ο Λαρς Νίλσεν, με τον Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν να είναι ο αντικαταστάτης.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Μόλντε αναμένεται να έχει εύκολη αποστολή. Επιλογή στο κουπόνι στοιχήματος ΟΠΑΠ live το combo 1+Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.86 στην Betshop

Ανακοίνωση: Ο κανονισμός εμπορικής επικοινωνίας της ΕΕΕΠ απαγορεύει να χρησιμοποιούνται οι λέξεις που αναφέρουν “στοιχηματικές εταιρίες με μπόνους εγγραφής” κτλ και οι αναφορές σε χρηματικά ποσά. +21 Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Πηγή: Μόλντε – Μπραν Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

Share it