Search

Ο 14χρονος Ξανθιώτης που έκλεψε τις εντυπώσεις και τελείωσε στο top5 των σκόρερ στα Κ15!

Η αυλαία στην αγωνιστική δράση των τμημάτων Υποδομής ήρθε με τον Ολυμπιακό να αναδεικνύεται πρωταθλητής στην ηλικιακή κατηγορία των Κ15

Εκεί όπου η Ξάνθη μπορεί να έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την παρουσία της στο Final 4 λόγω της πρόωρης διακοπής, και παρότι αν γινόταν κανονικά τα εναπομείναντα ματς ήταν το απόλυτο φαβορί για να ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι ξανθιώτες είχαν παρουσία στο top 5 των σκόρερ της διοργάνωσης.

Κι αυτός καθώς ο νεαρός ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Βασίλης Πιστικός, αν και αγωνιστηκε στην κορυφή σε ελάχιστα ματς, με τα 9 τέρματα που σημείωσε ήταν απο τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα ισοβαθμόντας στην τέταρτη θέση με τους Φαναρά και Σάλο.

Μάλιστα ο προερχόμενος απο την Ακαδημία της Βιστωνίδας είναι ο μικρότερος της λίστας, βέβαια όλοι είναι γεννημένοι το 2005 ωστοσο ο γεννημένος στις 10 Οκτωβρίου είναι για μήνες μικρότερος απο τους υπόλοιπους της λίστας. Ο Πιστικός που πέρα απο την εξαιρετική παρουσία στην Ακαδημία της Βιστωνίδας έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία του στην Μικτή ομάδα όπου με ηγετικές εμφανίσεις οδήγησε ως την δεύτερη θέση με το όνομα του να είναι αρκετά ψηλά στα μπλοκάκια των μάνατζερ, ωστόσο η αγάπη του για την ομάδα της πόλης τον έφεραν στον ΑΟΞ αντί σε κάποια απο τις ομάδες του Big 4 που ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Κι έτσι η Ξάνθη να διαθέτει στα χέρια της έναν απο τους πλέον πολλά υποσχόμενους παίκτες στην ηλικία του και μετά απο πολλά χρόνια φαίνεται πως η Ξάνθη μπορεί να βγάλει έναν εξαιρετικό γκολτζή.

Αναλυτικά οι κορυφαίοι σκόρερ του πρωταθλήματος Κ15:

Κωνσταντινος Τσαγγάρης, Ατρόμητος  19γκολ

Βασίλης Μοίρας, Ολυμπιακός  17γκολ

Γιάννης Κουτσιούδης, ΠΑΟΚ 12γκολ

Βασίλης Πιστικός, ΑΟ Ξάνθη 9γκολ

Ασίμ Σάλο,  ΠΑΣ Γιάννινα 9γκολ

Αντώνης Φαναράς, Πανιώνιος 9γκολ

Share it