Search

Ορφέας πέντε “αστέρων” και ανατρεπτική Γενισέα στα δύο δυνατά φιλικά ημέρας!

Δύο αρκετά υψηλού ενδιαφέροντος φιλικά παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν σήμερα(7/8) στα γήπεδα της Ξάνθης σε Πετεινό και Γενισέα.

Στο γήπεδο του Πετεινού ο Άρης με αρκετές απουσίες υποδέχτηκε τον Ορφέα Ξάνθης  σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να είναι ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο καθώς στο δεύτερο ο Ορφέας ήταν “καταιγιστικός” φτάνοντας στη νίκη με 5-0. Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή που είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του βρέθηκε να προηγείται σε ένα σφιχτό πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο ηταν πιο ουσιαστική και εύστοχη βγάζοντας πολύ θετικά στοιχεία στο πρώτο φιλικό τεστ της ομάδας. Για την ομάδα του Ορφέα σκόραραν απο δυο τέρματα οι Νίκος Μελισσόπουλος και Θόδωρος Τορομανίδης ενώ ένα τέρμα σημείωσε ο Παναγιώτης Βουλγαρίδης.

Στο παιχνίδι που έγινε στην Γενισέα η Ελπίδα υποδέχτηκε τον Ηρακλή Ζυγού σε ένα αρκετά καλό σε ρυθμό, για την εποχή, παιχνίδι με τον Ηρακλή να προηγείται με κεφαλιά υπο δοκιμήν ποδοσφαιριστή με την Ελπίδα να καταφέρνει να ανατρέψει το σκορ χάρις τα τέρματα του Νίκου Πανταζίδη και του Αλέξανδρου Τουμπαρίδη. Πάντως αμφότερες οι ομάδες άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις με τους Γιάννη Καραγκιόζη και Άγγελο Χασιώτη(καθώς ο Κώστας Τερζανίδης απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων) να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχαν διαθέσιμους, με τους “κυανόλευκους” να κρατούν την πολύ καλή εικόνα των μικρών και των υπο δοκιμή παικτών

Share it